#gry #hogwartslegacy Jak wy jesteście w stanie grać w Hogwarts Legacy? Jakim cudem to ma ocenę ponad 8,5 na metacriticu? Dlaczego myślałem że to "sukces"? Przecież ta gra jest tragiczna, bardziej genetyczna niż Assasiny
@Goronco: podchodziłem z dużym dystansem do tej gry, zwłaszcza że nie jestem jakimś fanem uniwersum (przeczytałem książki w dzieciństwie, filmów nie oglądałem). Mimo to w kategorii zamulacz całkiem spoko. Ma oczywiście tę samą wadę co Asasyny, czyli na dłuższą metę monotonność, ale sama mapa wydaje się lepiej skonstruowana, nie ma aż tak widocznego podziału na strefy jak w grach Ubi, można w miarę przyjemnie eksplorować. Szkoda, że np. te zagadki
@Goronco: nie bo sam hogwart jest fajny, miło się to ekspolorwało, ale k---a jak już ten otwarty swait przychodzi to zostaje generyczny open world, czyszczenie znaczników i postacie i historia napisane przez chat gpt, po kilkunastu godzinach nie pamiętałem żadnego bohatera z imienia bo wszyscy są tak generyczni
@Goronco: Też się zastanawiam, czemu ta gra ma tak wysoką ocenę. Większość czasu spędzasz w ciemnych jaskiniach i podziemiach, mapa wielka, ale pusta i bez sensu. Po 30 godzinach ta gra mnie totalnie nuży, rushuję główny wątek i skipuję wszystko poza questami z Sebkiem, reszta leży. Mega średni RPG.
Jak wy jesteście w stanie grać w Hogwarts Legacy? Jakim cudem to ma ocenę ponad 8,5 na metacriticu? Dlaczego myślałem że to "sukces"? Przecież ta gra jest tragiczna, bardziej genetyczna niż Assasiny
bezdennie denne
poezja
@KurczakGangBango: Brzmi jak DLC do gry Spore └[⚆ᴥ⚆]┘