Aktywne Wpisy

roberto07 +39
No to 5 lat po operacji mam nawrót dyskopati l5s1 i pewnie czeka mnie ponowna operacja.
W niedziele po południu zostałem zabrany z ulicy na sor(mieszkam w Danii) w karetce stwierdzili ze nic nie zagraża zdrowiu wiec poczułem lekka ulgę.
Wczoraj z wyciszonymi objawami wróciłem do domu i dzisaj rano idę do lekarza rodzinnego. Pewnie po skierowanie na MRI(scanning) i morfinę.
Teraz leżę od 12 w nocy na podłodzew salonie, żona i dzieci śpią na
W niedziele po południu zostałem zabrany z ulicy na sor(mieszkam w Danii) w karetce stwierdzili ze nic nie zagraża zdrowiu wiec poczułem lekka ulgę.
Wczoraj z wyciszonymi objawami wróciłem do domu i dzisaj rano idę do lekarza rodzinnego. Pewnie po skierowanie na MRI(scanning) i morfinę.
Teraz leżę od 12 w nocy na podłodzew salonie, żona i dzieci śpią na
źródło: image
Pobierz
I zaczynam być modny...
źródło: 1000003753
Pobierz

Tez macie w otoczeniu ziomka ktory jest mega fajny, inteligentny, zabawny, taki kiedys klasowy smieszek, teraz dusza towarzystwa ale nie ma laski? Z czego myslicie to wynika? No dobra moze moj ziomek ma te 170cm i troche cofnieta szczeke ale to chyba nie powinien byc problem zwazywszy ze jest duzo ciekawszy niz sporo moich innych znajomych majacych laski ale z ktorymi nie da sie porozmawiac #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
zresztą "bycie zabawnym" to imo ma takie znaczenie jak pasek do spodni, bo jak jak inne cechy masz odpowiednio wysokie, to laski i tak śmieją się cokolwiek nie powiesz ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Śmieszek poniżej 180 cm= niepoważny błazen, jak z takim budować przyszlośc?!
Bucowaty chad powyżej 180cm = introwertyczny myśliciel, taki rokuje na przyszlość!
Natura ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Może nie chce
@mirko_anonim: to jest problem.
@TypowyDaltonista: o to to to. Faceci zupełnie inaczej się zachowują z kolegami i z babami.
1) widzi, jak bardzo wy macie przeeebane z laskami,
2) dobrze czuje i spełnia się jako singiel i po prostu nie szuka,
3) równie dobrze, moze byc gejem - prowadzi podwójne zycie, a Wam nie mówi, żeby nie stracić znajomości,
4) ma małego siurka,