Wpis z mikrobloga

Dlaczego pseudo-wykopki nawet memów nie potrafią tworzyć? Jak przeglądam ten tag to wygląda jakby małpa dorwała się do painta. Więcej kreatywności panowie.

Prawdziwy wykop potrafił zgnoić człowieka tak, że był cancelowany z internetu.
Serio tu chyba same sfrustrowane femboye z IQ niższym niż ilość liter w nazwie #kiszak i zaśmiecają główną. Wszystko przez to, że ich idol nie dawał im atencji i ich zbanował lub po prostu są troglodytami (o czym świadczy sama kiepska jakość memów,). Każdy jeden po kolei, małpy.

I dając mi minusy z frustracji przez Wasz ból, napiszcie lepiej jak idzie cancelowanie kiszaka, bo kiszak ma się dobrze.
Zamiast zaśmiecać wykop jakimś lamusem z tunelami, idźcie może płakać na forum mylittlepony, femboye żałosne.
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WalczeZaWolnosc: Bravo! Nie jestem wyznawcą kiszczaka ale zgadzam się. Na nic te dziecinne ataki. Gość medialnie jest mocniejszy od wszystkich hejterków zebranych do kupy. Nie chcę obrażać. Prawda taka że d--y bolą o współpracę, zasięgi i ogólnie hajs jaki zarabia ludoWąs.
  • Odpowiedz
  • 21
@WalczeZaWolnosc KISZAK MA SIE DOBRZE SLYSZYCIE HAHA!! 1500 filmow zniknelo? Cenzura w komentarzach. Pozbycie sie kanalu shoterskiego? Klamanie na temat rzekomo obrazliwych tytulow? Nic takiego nie mialo miejsca, BO KISZAKA TO NIE RUSZA, POWTARZAM
  • Odpowiedz
@WalczeZaWolnosc: wracaj tam na czat dla subskrybentów do swojego pana, od którego wypiłbyś herbatkę z resztkami jego kału, które wpadły do szklanki, gdy wycierał w dupę w zlewie, a potem wziąłbyś z nim wspólną kąpiel w wannie, do której przed chwilą naszczał, won stąd ty ludologiczny pomiocie ()
  • Odpowiedz
@Dajzel: wydaję mi się, że te 1500 filmów nie robi mu różnicy, a bardziej w-----ł tym wszystkie osoby szukające u niego atencji. Ani nie bę∂ą miały co oglą∂ać, ani co odkopać. A i tak mu to nie generowało zarobków ani wyświetleń, bo i tak tylko najnowsze filmy je robią, a stare mało kto ogląda.

Ale żyj w swoim świecie, pobujaj się na różowym kucyku. Ta mu to zaszkodziło, że chłop
  • Odpowiedz
@WalczeZaWolnosc: Moje szczere wyrazy współczucia w związku z twoim zerwaniem z jakimś femboyem. Widać jak bardzo to ciebie zabolało i ile frustracji jest przez to w tobie. Nie martw sie. Jesteśmy tu dla ciebie. Możesz wyrzucić z siebie tyle jadu ile tylko chcesz.
  • Odpowiedz
@Doberober: oj chyba zabolało i pierwszy femboy detected. Nie bój się, bądź tam kim chcesz. Jesteś po prostu lekko odrażający, masz za dużo estrogenu i przez to nie masz za dużo finezji w twórczości czym się kończą słabe memy i słabe wpisy tutaj.
  • Odpowiedz
@Dajzel: co z tego? On ma firmę marketingową. Do tego współpraca z XTB a oni dobrze płacą. Krzywda mu się nie stanie. Na pewno już dzwoniłes o kase do bociana, żeby przeżyć do 10.
  • Odpowiedz
Wy ameby wszystkie, ja nie lubię kiszaka. Po prostu jesteście żałośni, o to mi chodzi. Żałośni, słabi, nieudacznicy. Nie musicie zmieniać tematu poprzez porównywanie mojego negatywnego nastawienia do Waszej głupoty i przegrywu tym, że bezpodstawnie odpowiadacie tym, że ja tu bronie ego topa.

Jeszcze raz pytam, dlaczego tu nie ma nic konkretnego, tylko same dzieci femboye które jedynie co potrafią to poszczekać. Ale zniszczyliście kiszaka, normalnie chłop robi pod siebie..... i Wy
  • Odpowiedz
  • 0
@WalczeZaWolnosc:
Pewnie, ze nie robi mu roznicy, straty wizerunkowe ktore ponosil przez swoje wlasne zachowanie byly wyzsze niz potencjalne zarboki z tych filmow xD

Calkiem zabawne, jak skracasz temat tylko do tego, ze chcial "w-----c" hejterow, a prawda jest taka ze to tylko efekt uboczny proby ratowania wizerunku za pomoca ukrywania swojego patologicznego zachowania po tym jak wiele shotow zyskalo popularnosc(a mnostwo streamerow ma z niego beke) Fakt, ze regularnie cenzuruje
  • Odpowiedz
@h00ligan: Co co z tego? Nie wiem. Chlop ma kruche ego jest hipokryta i byl przylapywany na klamstwie do tego regularnie wysmiewa swoich widzow, gardzi tymi ktorzy zarabiaja niewystarczajaco. Nie wiem tez jak mozna glosic hasla zeby dumnie brac rzeczy na klate etc, a potem cenzurowac innych/kasowac filmy XD

Ale widocznie tobie to nie przeszkadza, bo zupelnie sie do tego nie odnosisz, tylko jak dzielny akolita mowisz ze duzo zarabia
  • Odpowiedz