Aktywne Wpisy

annlupin +24
a tak wgl to jakie muzyczki do żubra rano najlepiej
źródło: annlupin6654432
Pobierz
czy zdarza wam się skrobać przednią szybę od środka przy minusowych temperaturach? Obecnie w tych okolicach zera widzę sporo wilgoci/niemalze wody, a im dalej w zimę, tym będzie gorzej. Nie wiem, jak temu przeciwdziałać, skad tyle tej wilgoci. Jakieś woreczki z ryżem czy te takie pochłaniacze allegrowe nic nie dają ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#kiciochpyta #samochody
#kiciochpyta #samochody

https://gazetawroclawska.pl/ale-cudenko-calkowicie-odmieniona-skoda-na-wroclawskich-torowiskach-mpk-wroclaw-modernizuje-tabor/ar/c1p2-28139837
#mpkwroclaw #wroclaw
źródło: Skoda 19T
Pobierz@Strigiformesman: a to dopiero pierwsza z jej zalet
Wygląda tak samo jak te co jeżdżą obecnie, tylko z zewnątrz inaczej pomalowana, i drzwi zmienili, jaka to w ogóle jest różnica dla pasażera? xD
Wbrew pozorom tam wcale nie ma tak mało miejsca pomiędzy siedzeniami, zdjęcie na szerokim kącie robione, i tak dziwnie wyszło.
źródło: skoda-19t-modernizacja-zajezdnia-borek-mpk-BCh-19
Pobierzczyli zamiast to poprawić, to usuneli jedyne czym sie ten tramwaj wyróżniał
Upgrade na miarę możliwości wrocławskiego MPK XD
@Zgrywajac_twardziela: można teraz podładować telefon po kablu usb-c
Zastanawiam sie czy tam pod siedzeniami jest pusta przestrzen, czy raczej uzytkowa na jakies podzespoly itd wtedy moze to jeszcze jakos uzasadnic
@PurpleHaze: tam są wózki i napęd schowany, aby cały tramwaj był niskopodłowy, a nie "falowany"
Dramatyzujesz trochę kolego, nierzadko tam ludzie jeszcze stoją pomiędzy siedzącymi i dają radę ( ͡~ ͜ʖ ͡°) Ja,
* torowiska nie lubią tego
@Zgrywajac_twardziela: a jeżdzą jeszcze te Skody? Rzadko korzystam z komunikacji miejskiej i Skody już dawno nie widziałem na torach. Kiedyś codziennie jezdziły na Kozanów i Pilczyce