Aktywne Wpisy

cukierkowa +19
Musze napisać bo się uduszę, nie wiem co z tym zrobić,
W pracy na Dzień Kobiet mieliśmy dzisiaj taki podwieczorek i dziewczyny poza tym, że było ciastko i po kwiatku to dostałyśmy jakieś takie kartki, które z założenia miały być motywacyjne chyba i z miłymi słowami pewnie coś w stylu "jesteś zwycięzcą". No miałam kilka takich, ale na jednej ktoś napisał "chciałbym ci się spuścić na c--e", Faceci co z wami? Kurna
W pracy na Dzień Kobiet mieliśmy dzisiaj taki podwieczorek i dziewczyny poza tym, że było ciastko i po kwiatku to dostałyśmy jakieś takie kartki, które z założenia miały być motywacyjne chyba i z miłymi słowami pewnie coś w stylu "jesteś zwycięzcą". No miałam kilka takich, ale na jednej ktoś napisał "chciałbym ci się spuścić na c--e", Faceci co z wami? Kurna
źródło: wtf-man-5c6bd4
Pobierz
gaz_wieprzowy +34
#gielda
ale poważnie na co wy liczyliscie longując rope XDDDDDD
że do ilu dojdzie? do 200?
było zamykać po 100 byście byli zarobieni, chyba ze kupiliscie ewidentnie na górce xD
ale poważnie na co wy liczyliscie longując rope XDDDDDD
że do ilu dojdzie? do 200?
było zamykać po 100 byście byli zarobieni, chyba ze kupiliscie ewidentnie na górce xD

źródło: temp_file2647508523051317404
Pobierz@Michael_Jackson_: Bardzo dziwne w przypadku np. miejskich aut ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kptDoopa: nie wiem co w tym dziwnego. W większym mieście te kilometry lecą jak szalone. Moja różowa małym p--------m robi 7-10k w rok po mieście + odwiedziny rodziców raz na parę tygodni
@Ogau: I przy 10k rocznie masz przebieg 150k dopiero po 15 latach.
Druga sprawa, że taki przebieg to dobry moment na sprzedaż. Sam tak sprzedałem jedno auto, zaraz będziemy sprzedawać p------a różowej przy podobnym, a za ~5 lat przyjdzie czas na moje auto, bo mam teraz 100k, a robię 12-15k rocznie. To już po prostu dobry moment na pozbycie się gruza, bo zaczyna
@Ogau: Ale mi całkowicie o co innego chodzi. Ja mam na myśli to, że niesłuszne jest p-------------e się do ogłoszeń, gdzie ktoś sprzedaje 10 letnie miejskie auto z niskim przebiegiem i podejrzewanie go o kręcony licznik. No bo to przecież miejskie auto, gdzie ono mialo nabić te kilometry. To, że prawie każdy
@Michael_Jackson_: to może była prawda 10 lat temu, obecnie samochód pochodzący z polskiego salonu to niemalże gwarancja realnego przebiegu na liczniku. W przypadku sprowadzanych to różnie, ale licznik raczej musiałby być skręcony przed sprowadzeniem, bo w Polsce to przestępstwo.
Ogólnie to kombinowanie z przebiegiem w Polsce już dawno się nie opłaca i wystarczy wejść np. na olx żeby się