Aktywne Wpisy

Tyrande +371
Stare baby (i dziadki) się boją skorzystać z przystanku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#olsztyn #strangerthings #heheszki
#olsztyn #strangerthings #heheszki
źródło: image
Pobierz
MonazoPL +92
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz

źródło: temp_file2647508523051317404
Pobierz@Michael_Jackson_: Bardzo dziwne w przypadku np. miejskich aut ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kptDoopa: nie wiem co w tym dziwnego. W większym mieście te kilometry lecą jak szalone. Moja różowa małym p--------m robi 7-10k w rok po mieście + odwiedziny rodziców raz na parę tygodni
@Ogau: I przy 10k rocznie masz przebieg 150k dopiero po 15 latach.
Druga sprawa, że taki przebieg to dobry moment na sprzedaż. Sam tak sprzedałem jedno auto, zaraz będziemy sprzedawać p------a różowej przy podobnym, a za ~5 lat przyjdzie czas na moje auto, bo mam teraz 100k, a robię 12-15k rocznie. To już po prostu dobry moment na pozbycie się gruza, bo zaczyna
@Ogau: Ale mi całkowicie o co innego chodzi. Ja mam na myśli to, że niesłuszne jest p-------------e się do ogłoszeń, gdzie ktoś sprzedaje 10 letnie miejskie auto z niskim przebiegiem i podejrzewanie go o kręcony licznik. No bo to przecież miejskie auto, gdzie ono mialo nabić te kilometry. To, że prawie każdy
@Michael_Jackson_: to może była prawda 10 lat temu, obecnie samochód pochodzący z polskiego salonu to niemalże gwarancja realnego przebiegu na liczniku. W przypadku sprowadzanych to różnie, ale licznik raczej musiałby być skręcony przed sprowadzeniem, bo w Polsce to przestępstwo.
Ogólnie to kombinowanie z przebiegiem w Polsce już dawno się nie opłaca i wystarczy wejść np. na olx żeby się