Aktywne Wpisy

Zamówiłem dwie koszulki to po pierwsze. Do domu i dajmy na to, na trening.
Druga sprawa, udało sie jeszcze złapać na promce.
#sebcel
Druga sprawa, udało sie jeszcze złapać na promce.
#sebcel
źródło: zrzut_ekranu
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: zrzut_ekranu
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Uważam, że głównym problemem było totalne olanie fact-checku Cichosz przed wywiadem — baba po prostu gadała bzdury, które potem zostały słusznie zjechane przez środowisko.
Rymanowski sam pewnie wie, że dał ciała, więc teraz ratuje się gadką o „wolności słowa”, jak to często bywa u dziennikarzy, kiedy trzeba przykryć własną wtopę.
Moim zdaniem tu nie chodzi o żadną wolność słowa, tylko o odpowiedzialność dziennikarską, rzetelność i dbałość o jakość rozmów. Bo nie mówimy o kimś, kto tylko rzuca opinie „KO/PiS/Konfa najlepsza”, tylko o osobie, która publicznie wypowiada się na tematy naukowe i jest przedstawiana jako ekspert. A skoro się myli — to dziennikarz powinien to wyłapać, przygotować się i zareagować.
W tym przypadku winę ponosi Rymanowski za słabą jakość wywiadu i, szczerze mówiąc, za zmarnowanie mojego czasu.
#polityka #rymanowski
@pyszniarz: dziennikarz nie jest alfą i omegą, żeby w każdym przypadku móc to zrobić.
Słabo wyszło z tą imbą, przesłuchałem wywiadu jeszcze zanim szambo się wylało i coś czułem, że pani profesór nie jest właściwym źródłem wiedzy, więc elegancko, że ją zezłomowało środowisko.
Niemniej, Rymanowski nadal TOP i mam nadzieję, że się nie zniechęci do jutuba po tym i że kanał
@Fattek: Tylko że to nie były pojedyncze przypadki, tylko conajmniej kilka jak nie kilkanaście podczas jednego wywiadu - więc tu nakłada się na siebie 2 sprawy:
- brak sprawdzenia jakości gościa przed wywiadem
- brak przygotowania Rymanowskiego do wywiadu.
Ostatecznie zawsze to dziennikarz odpowiada za "show", a ten wywiad był mierny jakościowo. I uważam że to jest
Jak chcesz być ignorantem to se bądź xD
@sebamen11 trudno się nie zgodzić. xD
@HaramiCross: Sorry, ale nie uwierzę xD