Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +585
Orlen Polski Tinder Narodowy im. św. Jana Pawła II
źródło: 84CA792C-ADA3-4C13-82CC-E9E431AC82EA
Pobierz
Amigoyamigo +216
Moja dentystka kupiła całą klatkę od dewelopera. Rozumiecie, całą klatka jest jej, na parterze zrobiła salon dentystyczny i miejsce parkingowe na swojego nowego merola, a 2 pozostałe piętra to apartamenty pod wynajem. Wchodzę na stronę stomatologa, a ona tam oferuje zabiegi z noclegiem xdddddd gdzie ja żyję Boże
#nieruchomosci
#nieruchomosci

JA bym zastanowił się nad sobą, gdy ktoś mnie broni i porównuje do Roli
#bekazkonfederacji #polityka #4konserwy #bekazprawakow
źródło: Screenshot 2025-11-04 at 18-27-35 Włodzimierz Skalik w serwisie X „Dziennikarze przez duże „D”. Szacunek! https __t.co_Pd1diSclmj” _ X
PobierzXD Skalik jest pilotem sportowym, mistrzem świata z medalami a do sejmu startował z list AEROKLUBU Polskiego, zwanego podczas słusznie minionego ustroju PRL. To związek sportowy, a nie przybudówka PZPR. Co ty bierzesz
"Aeroklub PRL bierze udział w czerwcowych wyborach parlamentarnych. Z rekomendacją PZPR, PAX, PZKS kandydatem Aeroklubu na posła został Włodzimierz Skalik"
https://pl.wikipedia.org/wiki/Aeroklub_Polski
Chętnie dowiem się więcej @szejsetdwajsciaczy
że za komuny jak każdy taki związek był obsadzony od góry do dołu partyjniakami i nikt nie po myśli władzy na listy wyborcze tam się nie dostawał. Już prędzej koncesjonowana opozycja typu ZSL czy SD miała jakąś autonomię. A faktyczna niezależna od władzy lista była w wyborach 1989 jedna. Wszystkie inne listy "nibyniePZPR" miały tylko cel podebrać głosy solidarności, zwłaszcza biorąc na listy ówczesnych "celebrytów",
@szejsetdwajsciaczy No tak, ale chcialbym wiedzieć więcej. Jedno zdanie to zbyt mały kontekst. Myślałem, że masz więcej info.
@pdf_dpf: Normalni ludzie, często konserwatyści, szanują Jaruzelską jako obiektywną dziennikarkę. Konserwatyści nie są tak przesiąknięci nienawiścią i nie toczą piany na mordach jak lewactwo, któremu ktoś nie przyklaskuje.