Hej brygada uśmiechnijcie się. Ale na serio. Dyskutując z silniczkami na wykopie, znalazłem informację, że Wysocka Sznepf, znane resortowe dziecko, pracowała jako korespondentka w usa. Jeśli macie te 30parę lat, to wiecie kto pracował na takich stanowiskach w tamtym czasie.
@makaronzjajkiem: No i o Maksiu szło duuuużo plotek na temat jego związków z Baronami SLD, którzy w latach '90 mieli duże wpływy. No i najwięcej hajsu.
Hej brygada uśmiechnijcie się. Ale na serio. Dyskutując z silniczkami na wykopie, znalazłem informację, że Wysocka Sznepf, znane resortowe dziecko, pracowała jako korespondentka w usa. Jeśli macie te 30parę lat, to wiecie kto pracował na takich stanowiskach w tamtym czasie.
oj słabo ci płacą w rubelkach Saszka, bo nijak się to ma do tego, co napisałem xD
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
źródło: IMG_6972
Pobierz@danob99: Od razu tam "na prawicy", w ten sposób nobilitujesz zwykłego idiotę.
@PowiatowyBanan:
Czyli czytam ze zrozumieniem. W latach 90'tych osiągnęła dorosłość. W PRL był
No i po latach 2000, gdy miała 30 lat, jej kariera nabrała tempa.
Byli, teściowie, czyli
źródło: IMG_6975
Pobierz