Wpis z mikrobloga

@Goronco: Tym razem dowiezie, spokojnie. W końcu mają kontrakt z MON. Kosiniak z Kamyszem gwarantują że będzie pompa wielka jak mur na wschodniej granicy!
  • Odpowiedz
@Goronco: PAPA KARP, Palić szorty, x20, nikt na wyniki nie patrzy. Nie szortowałbym tego gniota, bo maupy są w stanie wyciągnąć jeszcze wyżej.

• Odpowiedz
@Goronco: to g---o i tak będzie rosło. Mówi się ze cena akcji określa przyszłość na jakieś 1-2 lata. W Palantir że z tym p/e to chyba na 10 lat do przodu jest. Oni nie dowiozą lekko spadnie, a za chwilę znowu urośnie do ath
  • Odpowiedz
@Goronco: Ja nie potrafię logicznie wytłumaczyć ceny tego. Jak ktoś mówi o bańce to na tej spółce jest, bo małpy będą kupować za wszelką cenę. Podobnie według mnie z Teslą jest. Bo owszem przyszłość może się okazać dobra dla nich, ale cena zakłada bardzo optymistyczny idealny wariant.
  • Odpowiedz
@Goronco: Największa bańka ej ajowa tego cyklu, maupy to i to 400 wypompują jak papa karp każe. Nie jestem w stanie wycenić tego.
Jak nie trzymasz, to polecam nie zwracać na pltr uwagi.
  • Odpowiedz
Jak nie trzymasz, to polecam nie zwracać na pltr uwagi.

@gonzo91: kolega chyba nie wie z kim mówi ( ͡° ͜ʖ ͡°) do @Goronco w tej sprawie proszę zwracać się "Szanowny Panie Akcjonariuszu Goronco"
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@affairz ()
@gonzo91

Nie no panowie, ot tak chciałem podpytać o nastroje. Ostatnie dni to był znowu rajd pod wyniki, więc spodziewam się co najmniej 10% dodatniego surprise'u ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz