Wpis z mikrobloga

#battlefield Grając snajperem w tej grze trzeba brać tabletki na uspokojenie, połowa strzałów która miała wejść nie wchodzi z jakiegoś powodu. Albo powalone serwery albo hitboxy, chociaż widzę że nie ja jestem sam z tym problemem bo na twitterze widziałem innych graczy którzy mieli absurdalne problemy.
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Wwolt Może źle strzelasz ( ͡º ͜ʖ͡º) mi wszystko wchodzi, naucz się zerowania

Widziałem typa co miał zerowanie ustawione na 600 i się dziwił że kule w cel nie lecą ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 0
@greedy_critic: Grałem z zerowaniem i gram bez zerowania, mało co zmienia.
@SpoconyBambik Chodzi mi o sytuacje gdzie przeciwnik jest na dystansie 100-200 metrów, nawet jeśli nie trafię w głowę to powinny wejść obrażenia w ciało a nie wchodzi nawet to.
Absurdem było jak pół godziny temu grałem na tej nowej mapie, 3 razy w głowę próbowałem faceta trafić i nic, jakby nie istniał.
Miałem kiedyś podobny problem w COD
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@greedy_critic: Później jak uruchomię nakładkę ale dodam że problem pojawił się od niedawna.
@RadioaktywnyBorsuk Właśnie też gram żeby go odblokować, chociaż brakuje normalnych karabinów snajperskich z poprawnymi obrażeniami.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@ppooii: Próbowałem tak grać ale to nijak ma się do celowania w ruchome cele szczególnie w te które są na wzniesieniu bo zeruje automatycznie na 1000 metrów.
  • Odpowiedz