Wpis z mikrobloga

@yahoomlody: Jak tanio to 8BitDo Ultimate 2C. Minimalnie gorzej się go trzyma niż XBoxowy. Ale XBoxowy jest nie do przebicia, więc uzbieraj 70zł więcej i bierz kontroler XBoxa.
  • Odpowiedz
uzbieraj 70zł więcej i bierz kontroler XBoxa

@b548270: i po roku elektrośmieć bo analog drift xd
Flydigi Vader 4 chyba jest praktycznie 1:1 xbox jak komuś bardzo zależy. Ja mam 8bido ultimate 2c, za jakieś 80zł od chimczyka dorwałem i jest gitara. Jeszcze gamesaary są ponoć spoko, ale zawsze kisnę z nazwy xd
  • Odpowiedz
@LeonL: Po ~4 latach użytkowania moje jeszcze działają ale nie jestem jakimś hardkorowym graczem.

Jeszcze gamesaary są ponoć spoko, ale zawsze kisnę z nazwy xd

Gamesir?
  • Odpowiedz
@yahoomlody: mam 8BitDo Ultimate 2C za 80pln właśnie jak kolega wyżej. @LeonL I polecam. Oprócz tego że kolory XD to nie mam się do czego przyczepić. Są ciut mniejsze niż te od Xboxa. Ale to chyba była największa ich wada. Reszta petarda. Mam dwa xboxowe ale odłożyłem na rzecz właśnie tych Chińczyków.
  • Odpowiedz
@yahoomlody najlepszy pad to by był chyba ułożenie gałek od xboxa, przyciski od pro2 a wibracje od tego z ps5 - ale jak do PC to bierz dualsensa raczej bo ten od xboxa w-----a tym że ten krzyżak głośny taki ze jedyne co się chce to do o ścianę jebnac
  • Odpowiedz
@yahoomlody: Mam kilka padów do Xbox'a, PS3-5 i od kilku miesięcy 8BitDo Ultimate 2C i muszę przyznać, że 8BitDo jest bezkonkurencyjny. Czasami trochę brakuje tocupad'a, który jest u Sony i doskonale sprawdza się jako dodatkowe 3-4 przyciski ale nadrabia to precyzją gałek korzystających z efektu Hall'a.
  • Odpowiedz