Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +241
Niesamowite jest to jak ostry, wyraźny, bez strefy przejściowej jest ten podział gdzie się mówi „wychodzę na dwór”, a gdzie się mówi „wychodzę na pole”. Niemal równo z granicami województw małopolskiego i podkarpackiego, co jest przecież nietypowe jak na Polskę. Niby rysuje się granica Galicji, ale nie do końca, bo są wyjątki (Kazimierza Wielka, Miechów, Proszowice). Jedziesz na zakupy z Sandomierza do Tarnobrzega i już jesteś w zupełnie innej strefie językowej xD
źródło: 035645EB-B0C2-4590-9E2E-1FA2D7CE8200
Pobierz
Selina_ +17

Ehh, nigdy się nie uda. Człowiek chcę to rzucić, bo skoro 26 lvl i byłem w życiu na jednym spotkaniu z dziewczyną, to po prostu musi być tragicznie, ale jednak gdzieś to ziarnko nadziei się tli, że może tym razem się ktoś traf *zakłada strój klauna*.
Match z naprawdę podobającą mi się dziewczyną (rzadko tak jest i nie chodzi o jakieś nie wiadomo co, po prostu pod mój gust i z teoretycznie fajnym opisem), początkowo nawet coś popisane, wymienione ig i fb. Potem niby mało czasu (ta hehe), więc rzadkie odpowiedzi i bardzo zdawkowo, a jak już to czuję, to się nie produkuję i olewam. Z tym, że właśnie bywa raz na jakiś czas, że naprawdę chciałbym poznać daną osobę, więc tym razem proponuję jakieś spotkanie na luzie - i oczywiście "nie mam czasu teraz zupełnie, studia, praca". Kolejnego dnia nowe fotki na portalach ( ͡° ͜ʖ ͡°). I kurna wiem, że przecież to oznacza jedno, nie jestem aż takim debilem, ale psycha siada bez sensu przez jakąś randomową osobę - no więc jednak jestem debilem xD. Tylko no mimo wielu hobby, fajnych kumpli i tak dalej, gdzieś tam potrzebuję tej bliskości, kogoś do wspólnych wypadów, przytulenia...
Jaka ta psycha jest durna, że przez taką błachostkę i jakąś laskę z internetu człowiek ma ochotę wsiąść do fury, sprawdzić vmaxa i wwalić w drzewo. Mam niskie potrzeby towarzyskie, ale naprawdę chciałbym mieć je zupełnie zerowe i stracić zupełnie potrzebę bliskości, byłoby znacznie prościej, bo ze wszystkim innym sobie poradzę, a z tym nie się nie da, bo to zależy też od drugiej osoby.
#przegryw #badoo #tinder #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Komentarz usunięty przez moderatora
@mirko_anonim: Stracisz, jeszcze kilka lat potrzeba ( ͡° ͜ʖ ͡°) Olej te polskie karyny i zajmij czymś głowę: sport, praca, jakiś rozwój osobisty. Ostatecznie przejdź się na divy, jeśli znajdziesz jakąś dobrą.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@centerario: dlatego też powinno się przede wszystkim spróbować poznać ludzi. Najlepiej takich co są na podobnym poziomie lub nieco wyżej w rzeczach, które są spójne z osobą, np. potrzeba jakiegokolwiek spędzenia czasu, sport, rozwój osobisty (obaj mogą mieć motywację poprawienia socialskilli), chęć imprezowania.
I nie chodzi o powierzchowne relacje, tylko faktycznie otworzenie się przed tą drugą osobą i pielęgnowanie tej relacji, a nie odhaczenie jak zadania