Wpis z mikrobloga

Czuje głupia satyfakcje ze ekipa ekstrawertyków z grubym naczele, przegrywa z pracowitymi intowertykami,.
W tej chwili, FAZA gruby i przychlasty z Twoje 5minut, maja 13M wyświetleń i tendecje spadkowa,
A BAZA, michu kontrabas, robi 17M i ma utrymuje viewsy po poczatkowym hypie.

#friz #polskiyoutube #gimper #ekipa
topikPajak - Czuje głupia satyfakcje ze ekipa ekstrawertyków z grubym naczele, przegr...

źródło: hahahah

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@topikPajak: ten kto będzie miał większa ilość viesow po roku od t5m to wygrywa? I shortsy są liczone tak samo jak zwykle filmy? Przecież 4miliony to mogą nabić 2 shortsami, albo jedna drama i ludzie będą wbijać żeby zobaczyć czy odpowiedzieli albo zostawić łapkę w dol
  • Odpowiedz
@topikPajak: Taaa, a teraz Friz wbija ich reanimować, co jest nie fair względem Bazy. Z drugiej strony jak nie utrzyma minionków, przy życiu to w końcu współprace pospadają. Brakowało im bardzo cross promocji między ekipami, nawet mocno zaangażował Geznzie, ale to nic nie daje. Dla mnie żałosny jest fakt, że mimo takiej puli influencerów, to niewiele treści tworzą, a ostatnim porządnym Youtuberem okazał się Kwolczi, przynajmniej na razie. Całe T5M
  • Odpowiedz
  • 0
@razdwatrzy55: nie ma. Pojecia jak to licza na oki na kanle wychodza pobne liczby ale komu chce sie zliczca 25% roznicy recznie.

jedna drama i..

Dlatego social blate jest dobry. Masz zbiorcze wyniki za miasiac calosciowe i wykres za ostatni rok.
I bardzo spojnie to wyglada przyglupy wlecialy na pelnej k----e co jest oczekiwane. A potem nastapil zjazd. Bo grupa debili ma taka dedecje. Nie wazne czy to blok ekipa eski czy
  • Odpowiedz
  • 0
@zalozyc_bukmacherke_w_afryce: nie ogladalem bo ganzie bylo nie ogladalne pol roku wiec obi tez musza byc.

Ale moge wymic bledy:

Ta selekcja 3 raz zedu wybrala najlepsze malpki a nie konie robocze. Kubicki ile filmow wrzuca? Wlasnie! Kostek? XD
Teraz tsanowki zauwazyl ze co podniesli jakos selekcji i same malpy
  • Odpowiedz
@topikPajak: Nie no Fusialka to jest... Uh. Uhhh. Przecież tego się nie da oglądać..
Tam obie ekipy spadły z klifu faza i baza i genzie, jak dresscode z bagim, o którym Cruz mówi że się nie nadaje na YT zjada, nie mówiąc o czajniku.
  • Odpowiedz
@topikPajak: No i Friz teraz z 3 kanałów Genzie, Faza Baza ma w sumie mniej więcej tyle wyświetleń co kiedyś z samego Genzie, a koszty wynajęcia domów, rachunków, montażu, operatorów, gaż uczestników i rzeczy na odcinki x 3
  • Odpowiedz
A trzecie to dzieci dzieci dzieci. Abnominacja jak ai uczace sie od ai. Ten process nie moze dzialac.

@topikPajak: ja np mam tak że ciężko mi się ogląda ludzi młodszych ode mnie, dlatego ja team stary youtube
  • Odpowiedz
Czuje głupia satyfakcje ze ekipa ekstrawertyków z grubym naczele, przegrywa z pracowitymi intowertykami,.

W tej chwili, FAZA gruby i przychlasty z Twoje 5minut, maja 13M wyświetleń i tendecje spadkowa,

A BAZA, michu kontrabas, robi 17M i ma utrymuje viewsy po poczatkowym hypie.

@topikPajak: Nic dziwnego. Przede wszystkim ta Faza nie robi moim zdaniem absolutnie k#w@ nic do tego żeby zachęcić potencjalnego widza do ich oglądania. Nie dość, że od 7
  • Odpowiedz