odpowiedz dla krzysztofa: Kaminski i wasik dostali zarzuty za naduzycia w sluzbach cba - ale duda ich ulaskawil.
@mifosto: a ty bredzisz i nie odróżniasz wyroku od zarzutów. Po za tym ta sprawa była jeszcze z 2007 roku. Skończyłeś podstawówkę? Czy wszyscy wyborcy KO maja dyplom magistra a inteligencje jakby skończyli szkołę specjalną xD
@XeNinja: nie znam kontekstu tej wypowiedzi, programu nie oglądałem, ale z racji tego, że jesteś prawakiem to zakładam, że Krzysio Siusiak broni pisiurów. Ja bym Krzysia zapytał która to partia kwiczała o wywracaniu stolika i która broni immunitetów pisiurów. Zarzuty są schowane za immunitetem.
@mifosto: a nijak, Donek ci wytlumaczył, że nie miał pełni władzy, a skoro masz do niego pretensje to trzeba było głosować na koalicję...ale ty wolisz złodzieji z prawicy.
@XeNinja Funkcjonariusze wykonują polecenia służbowe. I każdy szeregowy pracownik nie będzie pytał o podstawę prawną, bo nie jest ani prawnikiem ani może nie mieć prawa wglądu w te dokumenty. Głupie pytanie.
@xqwzyts Mu się w trakcie jej wypowiedzi dopiero przypomina ci chciał powiedzieć. I ma w dupie, że to już nie jego kolej, mózg pracuje to gęba się sama otwiera.
@XeNinja: We Francji skazują chłopa po 18 latach a u nas wszystko musi być w tydzień, bo inaczej to publicystka. Konfiarze na dodatek poparli kolejnego prezydenta, który tych ludzi ułaskawi.
Startujemy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°
#polityka
@mifosto: a ty bredzisz i nie odróżniasz wyroku od zarzutów. Po za tym ta sprawa była jeszcze z 2007 roku.
Skończyłeś podstawówkę?
Czy wszyscy wyborcy KO maja dyplom magistra a inteligencje jakby skończyli szkołę specjalną xD
Komentarz usunięty przez moderatora
@mifosto: wróć do szkoły tłuku.
https://pl.wikipedia.org/wiki/Zarzut
Ja bym Krzysia zapytał która to partia kwiczała o wywracaniu stolika i która broni immunitetów pisiurów. Zarzuty są schowane za immunitetem.
@Lach__Anonim:
No widzisz jak to długo trwa!
Pomijając tysiące populistycznych kłamstw Bosaka.