Wpis z mikrobloga

@arais_siara: gdyby z powodów np. finansowych Barca i Real za 3 lata były ligowymi średniakami to mecz byłby zwykłym ligowym pojedynkiem czy elektryzującym klasykiem? Jak masz <30 lat to możesz tego nie rozumieć.
  • Odpowiedz
@Dadas77: Jakby babka miała wąsy to by tranwestytą była ( ͡ ͜ʖ ͡) co mają finanse do tego, że Widzew to dół tabeli a Legia nie lepsza, więc to le classico to tylko w głowach kibiców tych dwóch drużyn
  • Odpowiedz
@MirasPdk: widzisz młody dla połowy Polski to el classico (na nagraniu mówi to gość w średnim wieku), dla młodszej połowy jest to niezrozumiałe ... a co jest klasykiem? raków-lech? No nie ...
  • Odpowiedz
@arais_siara: el clasico polega właśnie na tym, że rozpala kibiców obu drużyn- Widzew-legia to klasyk nawet w III lidze, jaga-raków to zwykły meczyk nawet w meczu o mistrzostwo.
  • Odpowiedz
dla każdego 35lat+ a to połowa Polski... to miałem na myśli.

@Dadas77: ładnie jesteś odrealniony, mam ponad 35 lat i to dla mnie żaden wyjątkowy mecz, już bardziej wolę Legia Lech
  • Odpowiedz
@arais_siara: Widzew jest jak ten przygłupi kolega, który jak raz zrobi coś zabawnego to potem ciągle o tym przypomina "a pamiętacie jak zrobiłem coś zabawnego? Pamiętacie, hej koledzy jestem śmieszny no nie, no powiedzcie to"
  • Odpowiedz
@Dadas77: podejrzewam, że jestem starszy od ciebie lub w zbliżonym wieku "staruszku" :D kiedy ostatnie mistrzostwo wygrał Widzew? 1997 rok? To niezłe el clasico XD
  • Odpowiedz
@Dadas77:

gdyby z powodów np. finansowych Barca i Real za 3 lata były ligowymi średniakami to mecz byłby zwykłym ligowym pojedynkiem czy elektryzującym klasykiem?

co za bezsensowne porównanie xd Barca i Real są zdecydowanie najbardziej utytułowanymi drużynami w Hiszpanii, w Polsce Widzew nie jest nawet w top6 pod względem liczby mistrzostw. To tak jakby powiedzieć, że klasykiem w Hiszpanii jest mecz Real - Deportivo La
  • Odpowiedz