Wpis z mikrobloga

boże mam tak serdzecznie dość internetu, tak bardzo tęsknie za latami 2009-2013, internet był takim fajnym miejscem wtedy a teraz na każdym kroku jakiś AI slop, przygłup co pozjadał wszystkie rozumy, redpillarze vs feministki, boty, scamy, onlyfansy, KAŻDE social media mają wbudowane dokładnie te same funkcje co reszta, szortsy, reelsy, tiktoki, ten sam filmik widzisz dziesięć razy w pięciu różnych miejscach bo jest jakiś trend albo drama, nawet zdjęcia cycków to j----a nuda bo są na każdym kroku, niedługo usuwam całą swoją obecność z internetu bo z każdym dniem czuje się głupszy
dreamcore - boże mam tak serdzecznie dość internetu, tak bardzo tęsknie za latami 200...

źródło: fe015d5487c82c68aa4d8c007e39af0e

Pobierz
  • 53
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ziom166: chodzi o obecna jakosc wykonania, duzo ludzi co nagrywaja muzyke, podobnie jak filmy, ida teraz po najnizszej lini oporu, bo to sie sprzedaje latwo. Duzo bylo kiedys muzyki w ktorej ludzie wkladali w to tak jakby wiecej swojej duszy w muzyke, ale widzieli ze masa innego szitu sie sprzedaje jeszcze lepiej niz to i zwyczajnie zaczynali robic tak jak cala reszta dla po prostu pieniedzy i zyskow.

Kiedys czesto
  • Odpowiedz
Z youtuber zainstalowam wtyczkę "block YouTube Feed" i teraz mogę wyszukać tylko treści po powiadomieniach, gdzie mam selekcję, po przejrzeniu listy kanałów subskrybowanych

@Ziom166: też kiedyś tak robiłem ale uważam że to był błąd i teraz na yt używam tylko ublocka. Problem w tym że algorytm podsuwa mnóstwo śmieci jak i mnóstwo fajnych treści. Sam nigdy nie znalazłbym mnóstwa kanałów historycznych albo smartgasma. Nawet naukowy bełkot podsunął mi nikt inny
  • Odpowiedz
@dreamcore to nie internet ...to ty dorastasz ...mnie też to kiedyś dziwiło jak powoli odchodziłem od gier .

Ale mam dobre wieści .. starczy,10-15 lat małżeństwa i wraca się do grania xD
  • Odpowiedz