Aktywne Wpisy

plyty_chodnikowe +152
Przyznaj się, bez wstydu o-------ś takiego polskiego burgera a'la budka fast food na dworcu w Kielcach czy innych Gliwicach, co? Miękka bułka z sezamem, przypieczony kotlet z psa, prażona cebulka, musztarda sarepska, kwaśne plastry ogórka, okazyjna sałata, keczupu tortex n------e tyle że wycieka wszystko bokiem...
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
źródło: IMG_0726-825x465@2x
Pobierz
cytmirka +29
Cóż mogę rzec, to chyba dobry moment na reklamę #kartkicytmirki na moim ulubionym tagu #wykopaka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli chcecie Waszej parze sprawić piękna kartkę świąteczną (polecam personalizowaną), to serdecznie zapraszam!
W zeszłym roku kilku z Was otrzymało moją kartkę w prezencie. Proszę pamiętać jednak, że taka kartka raczej w wartość prezentu się nie wlicza, przynajmniej nie
Jeśli chcecie Waszej parze sprawić piękna kartkę świąteczną (polecam personalizowaną), to serdecznie zapraszam!
W zeszłym roku kilku z Was otrzymało moją kartkę w prezencie. Proszę pamiętać jednak, że taka kartka raczej w wartość prezentu się nie wlicza, przynajmniej nie
źródło: 4C4D6E58-6808-4EE4-8C20-0D89A7F99CF7
Pobierz

https://wykop.pl/wpis/83693877/ufc-witam-wszystkich-w-piatek-dzien-przed-sobotnim
Jeśli ktoś szuka linku, to z mojej strony mogę polecić streamed . pk , chociaż część osób ogląda na innych stronach, które na pewno też są dobre.
Do później ( ͡º ͜ʖ͡º)
#mmuga
Karta wstępna rozpocznie się o godzinie 21:00 czasu polskiego, a główna o 0:00.
W walce wieczoru wystąpią Steve Garcia oraz David Onama, walka
@GreckiSamuraj @myk-myk-myk @Meserole @iNSANE__ @DominiCanes @johnblaze12345 @doggaz @Enigmameister @Pushupek009 @kubaadamek @xavhowk @yelonec @orangege @Yeahido @Boxcutter @debciak @hanys1dwa3 @Joker_Face @fogensf @mannoroth @Darakan @Logankapuchino @staley @bajo18 @Goguch @bart123666 @Soviel @adam-jol @b4kus @andrzej8m @Panzorro
źródło: ok
Pobierz