Wpis z mikrobloga

@Widur: Jeśli masz zaburzenia lękowe, hardą fobie społeczną, ogólny lęk przed zagadaniem do kogoś, to benzo działa cuda, dlatego trafiło na podatny grunt, czyli na mnie i od pierwszej tabletki 2mg sie uzależniłem... W grudniu 2016 kupilem na oglaszamy24 1 pake klona za 120 zł. Myslalem, że bedzie w----a na 90%, ale o dziwo przyszło xD Pod paczkomatem od razu otwarłem paczkie, wzialem tabsa i po 20-30 minutach poczułem sie
  • Odpowiedz
@maszszluga: Mam, bardzo duże, dodatkowo przez pregabalinę i baklofen, a te wszystkie leki oddziałują na układ GABA i ryją pamięć. Mam zaburzoną pamięć krótkotrwałą, zapominam np. gdzie polozylem klucze 5 minut temu. Pamięć długotrwała jest ok. Ale jak oglądne film jakiś, to na następny dzień pamiętam z niego może 20%. Więc chce te guwno leki obciąć do zera i zdrowo się odżywiać + aktywność fizyczna. Jeszcze w alzhejmera wpadne i
  • Odpowiedz
@Horrorystyczny_Demon_Pagona: kiedys mialem epizod z benzo, wszystko notowalem w notatniku telefonu. do dzisiaj mi to zostalo. zapominalem najprostszych rzeczy, ale nauczylo mnie to organizacji. a pewnosc siebie o ktorej mowisz, jest okropna, bo to nie jestes ty. klon to dzielo szatana
  • Odpowiedz
klon to dzielo szatana

@maszszluga: Coś w tym jest. Choć "normalnym" ludziom pomaga, bo to dobry lek, ale nie brany w ciągu. Max to ponoć 2-3 miesiące i odstawka. Clonazolam i Flualprazolam, to jest dzieło szatana dopiero. 3-4x silniejsze od aptecznego klona/alpry i leciałem na tym w ciągu jakoś od 2017-2021... K---a mać, straciłem przez to wszystko. Karire zawodową programisty, relacje rodzinne, koleżeńskie, itd. Jak liczyłem, to mniej wiecej zużyłem
  • Odpowiedz