Aktywne Wpisy
luke-mat +929
Święta się zbliżają, a więc wożenie rodziny samochodem.
Pamiętaj, jeśli rodzina powie Ci "każdy płaci za siebie" i nie chce zapinać pasów.
Masz prawo powiedzieć: "Zapinasz pasy lub wysiadasz"
80kg Pasażer za kierowcą, bez pasów, przy stłuczce przy 50km/h uderza w fotel kierowcy z siłą 2 ton
#samochody #motoryzacja
Pamiętaj, jeśli rodzina powie Ci "każdy płaci za siebie" i nie chce zapinać pasów.
Masz prawo powiedzieć: "Zapinasz pasy lub wysiadasz"
80kg Pasażer za kierowcą, bez pasów, przy stłuczce przy 50km/h uderza w fotel kierowcy z siłą 2 ton
#samochody #motoryzacja
źródło: image
Pobierz
klaudia-hadalala +218
Dziś mija dokładnie 25 lat od premiery „Kinematografii” Paktofoniki. 💿
Płyta, która zdefiniowała polski hip-hop i całe pokolenie lat 90. Aż trudno uwierzyć, że to już ćwierć wieku.
Kto zdzierał kasetę w walkmanie i do dziś zna „Chwile ulotne” na pamięć – plusuje. Reszta scrolluje dalej. ✊
#paktofonika #muzyka #nostalgia #gimbynieznajo #wykop30plus
Płyta, która zdefiniowała polski hip-hop i całe pokolenie lat 90. Aż trudno uwierzyć, że to już ćwierć wieku.
Kto zdzierał kasetę w walkmanie i do dziś zna „Chwile ulotne” na pamięć – plusuje. Reszta scrolluje dalej. ✊
#paktofonika #muzyka #nostalgia #gimbynieznajo #wykop30plus
źródło: IMG_4939
Pobierz

#niebieskiepaski jak za bardzo nie odlecieć w zauroczeniu przy poznaniu dziewczyny? Nie będę owijał w bawełnę.. nigdy nie miałem powodzenia, zazwyczaj próbowałem swoich sił online typu #tinder i wtedy gdy ta apka jeszcze raczkowała to udawało się spotkać raz na pół roku albo rok, po czym i tak kończyło się na jednym spotkaniu i olewka od nich. Potem przez wiele lat próbowałem bezskutecznie na tych wszystkich apkach i całkowita rezynacja #samotnosc i #depresja. Teraz jestem stary #przegryw, wyprany z uczuć, zgorzkniały ale właśnie.. jedna para na jednej z apek nagle zaczęła odpisywać i nawet się spotkaliśmy i mnie nie olała. I tu problem bo pojawiły się u mnie uczucia, których nie było od może 10 lat.. nagle jakiegoś powera dostałem, rano sprawdzam czy coś pisała, wieczorem patrzę co jeszcze napisze. Jak się za bardzo nie wkręcić? Bo niby jej nawet nie znam a czuje się jak na haju, wiecie no nagle dziewczyna was akceptuje, gadacie, idzie dobrze a to na prawdę niezłe uczucie i można się zachłysnąć wiem.
#zwiazki #przegrywpo30tce #blackpill #redpill #rozowepaski #tfwnogf
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Słuchaj chłopie!
Jak tylko uda się poderwać kobietę,
To koniecznie trzeba o niej zapominać i podrywać kolejne i kolejne lochy, az do momentu że się będzie
@mirko_anonim: no przecież już się wkręciłeś xd
@goterkon123: spokojnie, zadziała zwłaszcza że typ ma realnie pierwszy kontakt z jakąkolwiek laską od dekady xd