Wpis z mikrobloga

✨️ Jak nie stracić głowy w miłości?
#niebieskiepaski jak za bardzo nie odlecieć w zauroczeniu przy poznaniu dziewczyny? Nie będę owijał w bawełnę.. nigdy nie miałem powodzenia, zazwyczaj próbowałem swoich sił online typu #tinder i wtedy gdy ta apka jeszcze raczkowała to udawało się spotkać raz na pół roku albo rok, po czym i tak kończyło się na jednym spotkaniu i olewka od nich. Potem przez wiele lat próbowałem bezskutecznie na tych wszystkich apkach i całkowita rezynacja #samotnosc i #depresja. Teraz jestem stary #przegryw, wyprany z uczuć, zgorzkniały ale właśnie.. jedna para na jednej z apek nagle zaczęła odpisywać i nawet się spotkaliśmy i mnie nie olała. I tu problem bo pojawiły się u mnie uczucia, których nie było od może 10 lat.. nagle jakiegoś powera dostałem, rano sprawdzam czy coś pisała, wieczorem patrzę co jeszcze napisze. Jak się za bardzo nie wkręcić? Bo niby jej nawet nie znam a czuje się jak na haju, wiecie no nagle dziewczyna was akceptuje, gadacie, idzie dobrze a to na prawdę niezłe uczucie i można się zachłysnąć wiem.

#zwiazki #przegrywpo30tce #blackpill #redpill #rozowepaski #tfwnogf

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

• 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: 1. bicie konia 2. zdanie sobie sprawy że im bardziej się będziesz nakręcał, tym gorsze odbicie przyjdzie gdy akcja nie wypali. 3. znajdź sobie zajęcie albo sprawy które będą pochłaniać ci głowę. 4. siłownia 5. zdanie sobie sprawy ze im bardziej będziesz needy tym większym frajerem będziesz w jej oczach.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: dobra tu też pasuje:

Słuchaj chłopie!

Jak tylko uda się poderwać kobietę,
To koniecznie trzeba o niej zapominać i podrywać kolejne i kolejne lochy, az do momentu że się będzie
  • Odpowiedz
Jak się za bardzo nie wkręcić?

@mirko_anonim: no przecież już się wkręciłeś xd

Bo niby jej nawet nie znam a czuje się jak na haju, wiecie no nagle dziewczyna was akceptuje, gadacie, idzie dobrze a to na prawdę niezłe uczucie i można się zachłysnąć
  • Odpowiedz
Wtedy wybierasz ta najbardziej napalona,najmłodsza, lochę, i z nią działasz już bardziej po ludzku ale ciągle trzymając w niepewności, spokojnie. Zadziała.

@goterkon123: spokojnie, zadziała zwłaszcza że typ ma realnie pierwszy kontakt z jakąkolwiek laską od dekady xd
  • Odpowiedz