Aktywne Wpisy

1-1-1-1 +51
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Shyvana +5
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

#gielda
źródło: image_picker_115F3A50-7C25-41B3-AF6C-548F9C1EB1CC-32605-000028709E4C125F
Pobierz@affairz: nawet nie będę marnował minuty na sprawdzanie spółki w która jest załadowane 3/4 tagu i która zrobiła 25x
@maniek74: i co ma z tego wynikać? Odwrotnie miałem zrobić?
dwa, ze zmienność na XTB to jest nic, w porównaniu do chińskiego kasyna
@maniek74: to masz słabą pamięć, na tagu polecałem Alibaba jak była w okolicach $70. Moje average to $80.
tak czy siak, mój pierwszy komentarz był w kontekście zmienności, XTB już nie dowozilo wyników w przeszłości i