Aktywne Wpisy
1dlaczegoja1 +2
#slubodpierwszegowejrzenia
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym

Vendigoo +15
#raportzpanstwasrodka Nasz artysta, chyba z tantiemów, już dorobił się pralki, no no no..
źródło: Sibi 7
Pobierz

#polityka #bekazpisu #nawrockicore #wojna
źródło: image_picker_D3F18011-7786-4D08-B656-00FB7A4B31C3-6077-00000AA18DF64D98
PobierzTak i przypadkiem mu dał 400 tysiecy na działaność
@greedy_critic: ale fikołki.. wy się leczcie.
„Bro gw*łty to nic złego bro, pojedź do nigerii to ci głowa wybuchnie”
No tak, bo gdy kraj reprezentuje typ, który nie może kilku godzin wytrzymać bez nikotyny to przecież swój chłop ( ͡º ͜ʖ͡º)
@greedy_critic: przerzuci sie na faje tradycyjne
W końcu się udało ale ja nie o tym.
Problemem jest to, że gość nie daje rady tego powstrzymać. Albo jest mega uzależniony od dużych dawek albo problemy z samokontrolą.
- Możemy mieć prezydenta Rossa z Avengersów?
-
https://wykop.pl/wpis/83655945/nawrocki-heheszki-filmy-heheszki-humorobrazkowy-av
My to mamy farta do memicznych prezydentów.
W parze prezydenckiej z Dudą mówili, że wyglądają jak z House of Cards.
To
Beka z ciebie bo połowa moich wpisów to #bekazlewactwa (✌ ゚ ∀ ゚)☞