Wpis z mikrobloga

Jako że pod ostatnim wpisem pisowski piesek się spłakał, to specjalnie z dedykacją przypominam że prezydent polski jest ćpunem i w wypadku wojny nie będzie w stanie dobrze zarządzać krajem, bo będzie na głodzie nikotynowym. Chyba że jak Dr House ma skitrane snusy gdzie tylko się da ( ͡º ͜ʖ͡º)

#polityka #bekazpisu #nawrockicore #wojna
greedy_critic - Jako że pod ostatnim wpisem pisowski piesek się spłakał, to specjalni...

źródło: image_picker_D3F18011-7786-4D08-B656-00FB7A4B31C3-6077-00000AA18DF64D98

Pobierz
  • 45
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@PrawdziwyMongolzMongolii bro zioło to nic złego bro, pojedź do amsterdamu to ci głowa wybuchnie.

„Bro gw*łty to nic złego bro, pojedź do nigerii to ci głowa wybuchnie”

No tak, bo gdy kraj reprezentuje typ, który nie może kilku godzin wytrzymać bez nikotyny to przecież swój chłop ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@greedy_critic: problemem nie jest jego uzależnienie od nikotyny. Sam jak paliłem jeszcze to wpływało na mój stan świadomości. No chyba że byłem na głodzie bo np. rzucałem po raz setny.
W końcu się udało ale ja nie o tym.

Problemem jest to, że gość nie daje rady tego powstrzymać. Albo jest mega uzależniony od dużych dawek albo problemy z samokontrolą.
  • Odpowiedz
@greedy_critic: cóź, ja generalnie gardzę politykami. Są to kłamcy i przeważnie nieudacznicy którzy nic nie umieli więc wkręcili się w politykę lub mieli jakieś koneksje. Interesy partyjne i własne są dla nich najważniejsze. Od prawej do lewej. W sejmie może zasiada ze 20 osób które by faktycznie chciały zrobić coś dobrego ale nie mają siły przebicia wobec tych leśnych dziadów który tam siedzą od 30 lat. Jako że nie było
  • Odpowiedz