Wpis z mikrobloga

@Pierre_Dolony:

tfu na was

Gościu, takie nietypowe osobniki na zasiłku, jak Ty lepiej, żeby nie próbowały pluć, bo sobie jeszcze kubraczek pobrudzisz. Wystarczy kilka twoich wpisów przeczytać i już wiadomo, że nawet przy jedzeniu sztućcami potrzebujesz pomocy. XD
  • Odpowiedz
  • 1
@TheNightManager długo nad tym myślałeś? Twoje wpisy też przestudiowałem i stwierdzam, że mam do czynienia z pseudo inteligentem, który próbuje być mądry, lecz w żadnym wypadku mu to nie wychodzi. Nie zauważasz, że twórca kanału Mleczny Człowiek robił źle, ale za to bardzo zauważasz innych np. Olgierdano. Boli cię on ogromnie, próbujesz nieudolnie go wyjaśniać stosując pseudo inteligentne wywody. Prawda jest taka, że każdy normalny człowiek ma cię na czarnej liście,
  • Odpowiedz
@Pierre_Dolony: Ale spokojnie. Wdech, wydech, nie ma co się denerwować.

Po pierwsze, akurat Twoja opinia śliniaczku jest słabym wyznacznikiem czegokolwiek, co powyższym wpisem potwierdziłeś. A dlaczego?

Nie zauważasz, że twórca kanału Mleczny Człowiek robił źle, ale za to bardzo zauważasz innych np. Olgierdano.

No i tak sprawdziłeś mój profil, że nie widzisz wpisów, gdzie jadę po górskim psycholu. Tylko to się też kłóci z wcześniejszą diagnozą, że jestem symetrystą. To w końcu
  • Odpowiedz