Aktywne Wpisy

tesknilam_ +882
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
razdwatrzy55 +280
A w komentarzu pierwsze zdjęcie tej łazienki gdzie nic nie wskazywałoby na to że to jest półpiętro
#nieruchomosci #wroclaw
#nieruchomosci #wroclaw
źródło: Screenshot_2025-11-28-09-48-44-456_com.android.chrome
Pobierz

Lateksy jak widać uruchomiły już dodatkowe siły nietypowe w postaci dawno nie widzianego na tagu naczelnego hejtera Olgierdano @olgierdano_peto_gaszano, symetrysty i filozofa @TheNightManager, jakiegoś nic nie znaczącego krzykacza @zdesperowana-panda.
Tfu na was! #patostreamy
Na czarnq, nie reagować. Tyle.
Gościu, takie nietypowe osobniki na zasiłku, jak Ty lepiej, żeby nie próbowały pluć, bo sobie jeszcze kubraczek pobrudzisz. Wystarczy kilka twoich wpisów przeczytać i już wiadomo, że nawet przy jedzeniu sztućcami potrzebujesz pomocy. XD
Po pierwsze, akurat Twoja opinia śliniaczku jest słabym wyznacznikiem czegokolwiek, co powyższym wpisem potwierdziłeś. A dlaczego?
No i tak sprawdziłeś mój profil, że nie widzisz wpisów, gdzie jadę po górskim psycholu. Tylko to się też kłóci z wcześniejszą diagnozą, że jestem symetrystą. To w końcu