Aktywne Wpisy

wykop +12
Nowa aplikacja Wykopu już jest! 💙
Halo, halo! Mamy dla Was świetną wiadomość! Od dziś możecie korzystać z odświeżonej aplikacji na Androida i iOS. Szybsze działanie, wygodniejsza nawigacja oraz powiadomienia, które pomagają wracać do ważnych tematów - a to tylko część zmian.
Android → tu link do Google Play
iOS
Halo, halo! Mamy dla Was świetną wiadomość! Od dziś możecie korzystać z odświeżonej aplikacji na Androida i iOS. Szybsze działanie, wygodniejsza nawigacja oraz powiadomienia, które pomagają wracać do ważnych tematów - a to tylko część zmian.
Android → tu link do Google Play
iOS
źródło: wykop
Pobierz
MonazoPL +73
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji chcemy Wam przedstawić kozacką ofertę banku Citi Handlowy – za wyrobienie karty kredytowej, która może być całkowicie darmowa, możesz zgarnąć smartfon Motorola
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji chcemy Wam przedstawić kozacką ofertę banku Citi Handlowy – za wyrobienie karty kredytowej, która może być całkowicie darmowa, możesz zgarnąć smartfon Motorola
źródło: motorola edge 50 fusion monazo
Pobierz

Na początku Sierpnia 2026 chcielibyśmy polecieć na miodowy na Bali. Jeżeli chodzi o dzień wylotu to najlepiej między 3 a 7 sierpnia na 10-12 dni. Naszym marzeniem jest polecieć linią Qatar lub Emirates przy budżecie 4000-4500 na osobę. Aktualnie ceny wynoszą 5500-6500zł :(
Czy jest szansa, że znajdziemy takie bilety w naszym budżecie? Kiedy najlepiej szukać takich lotów? Widzę że przez Kiwi jest nawet 1000 taniej, ale czy to sprawdzony pośrednik?
Byłbym wdzięczny za wasze wszelkie sugestie i wskazówki
Dzięki
#loty #wakacje #tanieloty #fly4free #linielotnicze #samoloty #indonezja #azja #bali
Emiraty i Qatar to drogie linie więc nie licz na wiele ale jeśli lubisz h----d i jesteś cierpliwy to może do końca roku trafisz jakieś promocje
Oczywiście że tak. Nie wiedziałem nawet że ktoś w 2025 r kupuje bilety u linii lotniczych xDD
Kupuj przez pośrednika bez obawc
Nie czaję, nie kupujesz przez Kiwi ale oceniasz że to "h----d"? xD gdzie tu logika
Kupiłem z ~25 biletów długodystansowych przez pośredników (m.in. Kiwi) I nigdy nie miałem żadnych problem o
Opiszesz sytuację?
Zresztą wiesz, nikt raczej nie kupuje lotów długodystansowych 2 dni przed. Raczej takie loty są kupowane przynajmniej miesiac wcześniej, więc nie ma żadnych tego typu kłopotów
Nie byłem nigdy w takiej sytuacji jak Twoja, ale
A bilety kupuje się kiedy komu pasuje.
Po drugie czemu nie zadzwoniłeś do nich w tej kwestii i nie zażądałeś odblokowania pieniędzy?