Aktywne Wpisy

Monsieur_V +13
#ufo #ufonapowaznie
No i to jest filmik. Ta para wodna/dym od spodu to może kamuflaż aby z ziemi był słabo widoczny.
No i to jest filmik. Ta para wodna/dym od spodu to może kamuflaż aby z ziemi był słabo widoczny.

Lol82829 +1
#hotelparadise co myślicie o 9 sezonie? Warto to oglądać? Zaczęłam jakiś czas temu obejrzałam kilka odc ale to z bólem serca. Czasem wracam żeby obejrzeć ale po kilkunastu minutach wyłączam bo nie mogę się przekonać do niego. Najbardziej nudzą mnie ci uczestnicy, te laski takie wszystki bff i jakieś nijakie. Czy dzieje się tam coś ciekawego? Z sezonów 6-12 już z samego początku 9 dla mnie najgorszy ale nie mam

Na początku Sierpnia 2026 chcielibyśmy polecieć na miodowy na Bali. Jeżeli chodzi o dzień wylotu to najlepiej między 3 a 7 sierpnia na 10-12 dni. Naszym marzeniem jest polecieć linią Qatar lub Emirates przy budżecie 4000-4500 na osobę. Aktualnie ceny wynoszą 5500-6500zł :(
Czy jest szansa, że znajdziemy takie bilety w naszym budżecie? Kiedy najlepiej szukać takich lotów? Widzę że przez Kiwi jest nawet 1000 taniej, ale czy to sprawdzony pośrednik?
Byłbym wdzięczny za wasze wszelkie sugestie i wskazówki
Dzięki
#loty #wakacje #tanieloty #fly4free #linielotnicze #samoloty #indonezja #azja #bali
Oczywiście że tak. Nie wiedziałem nawet że ktoś w 2025 r kupuje bilety u linii lotniczych xDD
Kupuj przez pośrednika bez obawc
Opiszesz sytuację?
Zresztą wiesz, nikt raczej nie kupuje lotów długodystansowych 2 dni przed. Raczej takie loty są kupowane przynajmniej miesiac wcześniej, więc nie ma żadnych tego typu kłopotów
Nie byłem nigdy w takiej sytuacji jak Twoja, ale
A bilety kupuje się kiedy komu pasuje.
Po drugie czemu nie zadzwoniłeś do nich w tej kwestii i nie zażądałeś odblokowania pieniędzy?