Wpis z mikrobloga

O bonie mieszkaniowym @pisorgpl @TABochenski w @Gosc_RadiaZET:
-100 tys bonu mieszkaniowego nie poprawi dzietności (uważa tak też 92% widzów);
-w Katowicach przedstawiano najróżniejsze pomysły, nie program partii;
-nie jestem zwolennikiem tego pomysłu, ale jest on interesujący.

#nieruchomosci
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

-nie jestem zwolennikiem tego pomysłu, ale jest on interesujący.

nie chcem, ale muszem! a jak przyjdzie do glosowania to occzywiscie ze dyscyplina partyjna itd itp
  • Odpowiedz
@botereq tak szczerze to te 100 000 zł za trzecie dziecko to miałoby marginalne znaczenie w porównaniu do tego, co zaserwował Buda; dziw bierze, że Prezes z czymś takim wyskoczył, bo nie uratuje to deweloperki, a ludzi słusznie rozsierdziło; demografii na pewno nie uratuje, ale tego akurat nikt nie chce ratować;
  • Odpowiedz
tak szczerze to te 100 000 zł za trzecie dziecko to miałoby marginalne znaczenie w porównaniu do tego, co zaserwowa

@GomiGomi: bo to jest kopia tego programu co jest/był na Węgrzech. Oni po prostu kopiują to co tam jest i wrzucają do nas.
  • Odpowiedz
@botereq: ludzie sa zmeczeni z------------m w kolchozach, nie ma miejsc gdzie mozna poznac kogos na stale, ale oni mysla, ze jakies bony 100k na mieszkanie (ktore sa smieszne przy cenach mieszkan, a i tak podwyzsza ceny mieszkan duzych o 100k i tyle z tych bonow bedzie) rozwiaza problem dzietnosci xD no hit.
  • Odpowiedz
@hansschrodinger: nie wiem kto na to pojdzie. Ludzie sa przeciwni, sa protesty. 0% nie zostalo wprowadzone wlasnie przez to, ze ludzie maja dosyc j------h doplat, windujacych ceny. Jesli trafi sie jeszcze kiedykolwiek polityk lobbujacy za mafia deweloperska - to trafia na moja czarna liste i nigdy na niego nie zaglosuje.
Jest to moj patriotyczny obowiazek.
Jak chcemy miec tu Polske za 20 lat, a nie Bangladesz to trzeba wspierac klase
  • Odpowiedz