Wpis z mikrobloga

Jeżeli kiedykolwiek wyjdzie skeletal albo jakakolwiek gra związana z wąsatym rumunem to skończy jak smoleńsk.
Nie ważne czy gra będzie dobra (smoleńsk nie był dobry, żeby nie było xD) czy zła będzie brana tak pod lupę jak wąsacz sprawdza tekstury w paintcie XD
Wszyscy mu się odpłacą rzetelną obiektywną matematyczną recenzją taką jaką on zawsze robi xD
Ta gra będzie bardziej rozebrana na elementy pierwsze niż onlyfansiara.
Sam to kupie, zrecenzuje i oddam. No chyba, że zrobią drugiego megabonka albo vampirki, w co wątpie.
#kiszak
DupologNFZ - Jeżeli kiedykolwiek wyjdzie skeletal albo jakakolwiek gra związana z wąs...

źródło: image

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

niech cie reka boska chroni od dawania rumunowi pieniedzy

@xXxV4r3l5ExXx: ja też kupię, żeby dodać negatywną recenzję na Stream, a potem wystąpię z wnioskiem o zwrot.
  • Odpowiedz
0rawda będzie taka, że jak gra wyjdzie i okaże się flopem, bo tka będzie, to on będzie umywla ręce że koniec końców jej nie robił i nie pilnował jej tworzenia.
  • Odpowiedz
@Fetas64: jeśli rzekomo zgłosiło się do niego studio, żeby zrobić grę pod jego medialnym patronatem, to chyba nie wiedzą w co się w-----i.

Ja myślę, że nawet jak gra byłaby "dobra" to wątpię, że zda egzamin odwróconych kart fiutologów. Argument ceny będzie moim ulubionym, szczególnie, gdy dostaliśmy Silksonga i Megabonka w tym roku. ( ͡º ͜ʖ͡º) Nie ma chvja, że gra rumuna będzie kosztować 20zł,
  • Odpowiedz