Aktywne Wpisy

MonazoPL +179
MichuTop +148
Niesamowitym przykładem syndromu sztokholmskiego są dla mnie osoby postronne broniące astronomicznych zarobków lekarzy z NFZ, typu Aneta lat 40 kasjerka na minimalnej lub Mariusz lat 47 pracownik serwisu samochodowego. Liczne głosy od tych ludzi - "Trzeba było się uczyć", "Oni ciężko się uczyli przez 6 lat na studiach, zarobki 100k im się po prostu należą". Zupełnie jakby inni ludzie potrzebni gospodarce nie musieli się uczyć czy równie ciężko albo i ciężej pracować,

Nie ważne czy gra będzie dobra (smoleńsk nie był dobry, żeby nie było xD) czy zła będzie brana tak pod lupę jak wąsacz sprawdza tekstury w paintcie XD
Wszyscy mu się odpłacą rzetelną obiektywną matematyczną recenzją taką jaką on zawsze robi xD
Ta gra będzie bardziej rozebrana na elementy pierwsze niż onlyfansiara.
Sam to kupie, zrecenzuje i oddam. No chyba, że zrobią drugiego megabonka albo vampirki, w co wątpie.
#kiszak
źródło: image
Pobierzniech cie reka boska chroni od dawania rumunowi pieniedzy
@xXxV4r3l5ExXx: ja też kupię, żeby dodać negatywną recenzję na Stream, a potem wystąpię z wnioskiem o zwrot.
Ja myślę, że nawet jak gra byłaby "dobra" to wątpię, że zda egzamin odwróconych kart fiutologów. Argument ceny będzie moim ulubionym, szczególnie, gdy dostaliśmy Silksonga i Megabonka w tym roku. ( ͡º ͜ʖ͡º) Nie ma chvja, że gra rumuna będzie kosztować 20zł,