Wpis z mikrobloga

Tak się kończy ratowanie agresywnych psów przez psiarskie histeryczki, które uważają, że jego życie i komfort jest warte o wiele więcej niż życie i zdrowie całej masy ludzi, których może pogryźć jak tutaj.

Wychodzą sobie potem tacy myślą nieskalani psiarze na miasto żeby pieska socjalizować nie zakładajac mu kagańca, bo nie chcą pieska ograniczać i zawsze ucierpi na tym niewinny człowiek. Niesamowite.

#psiarze #bekazpodludzi #patologiazmiasta #truestory #chorobypsychiczne
WielkiNos - Tak się kończy ratowanie agresywnych psów przez psiarskie histeryczki, kt...

źródło: temp_file6086098948507976297

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WielkiNos: Najgorsze właśnie są takie idiotki. Pies jest agresywny i ma w c--j problemów. Jeśli chcą mu pomóc to potrzebny jest doświadczony trener/behawiorysta.
  • Odpowiedz
@WielkiNos ooo jak mnie w-------ą te ciotki, co p------ą o braku empatii, podłości itp. Mam kota w domu który ma takiego p-------a, że nawet weterynarze mówią, że takie zwierzęta się usypia. Nie chciałam być podła, zwierzę mnie na swój sposób kocha, stwierdziłam, że kilka lat i problem sam się rozwiąże. Bydlakowi właśnie 17 rok leci. 17!!!! I nie widać końca, chyba prędzej mąż się wyprowadzi niż to bydlę padnie że starosci
  • Odpowiedz