Wpis z mikrobloga

posiadam samsunga s20fe z blokadą za nieopłacone raty z t-mobile(telefon sąsiada) i opłaca się wymienić płytę główną lub coś innego zrobić? chętnie kupie plyte lub telefon lub usluge sciągnięcia tej blokady. #samsung #smartfony #android
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Zajszczanjec: no ja mam magika w komisie, tylko czy to warte jest. blokada operatora gdzie pisze że nieopłacone z tmobile i czy zdjęcie tego będzie opłacalne jesli płytę dostalbym w dobrej cenie. ogólnie to są 2 rodzaje tego S20FE i ja mam ten z t-mobile dual sim
  • Odpowiedz
@Karbon315: no ja jednak wole kupić z sklepu telefon nowy, ale w lombardach można czasem znaleźć za grosze fajne telefony. aczkolwiek trzeba uważać bo można kupić coś co jest kradzione, szczególnie rowery.
  • Odpowiedz
@In_thrust_we_trust: akurat ten telefon ma historię taką że został wzięty na raty gdzie kupiec nie dostał umowy przedłużonej w pracy i nie miał za co spłacić telefonu i od 2021 leży nieużywane. od narkusów to z papierami, serio widziałem przypadek jak jeden typ dostał rower nowy za 3.5k z papierami a gość wydał nic, bo z 20g proszku do prania. naprawdę co k---a kieruje ludźmi czasami żeby doslownie oddac drogie
  • Odpowiedz