@bellacavem: I jak zawsze jeden plusik od Nimfy @bornforburning! XD Ja nie wiem chłopie co za gównianą muzykę wklejasz, żeby nie dostać na tak stosunkowo popularnym tagu tych paru plusików? I to przecież jest chyba z 10 wysryw z muzyką, gdzie tylko Nimfa Cię plusikuje.😂
@bornforburning: Ty na pewno zwracasz uwagę na plusiki, latasz jak szalona i plusikujesz shitposty belakawenta.😂 I co się purtasz o Czikównę? Już tam dziś widziałem jakiś pojazd po Czikównie, tylko zbanowałem ten wpis, a co za tym idzie Twój kom. zleciał. Zresztą i autora wpisu pobanowało. Ooo, taki psikus. Cziki stajl!
@CzikaKiri: Ja po prostu obserwuję ten tag, obserwowanie tagu=latanie jak szalona, ciekawe. Kiedyś zrozumiesz, że nie wszyscy tu wchodzą robić statystyki na temat każdego użytkownika w Cziki stajl🐐
@bornforburning: No ale co ma obserwowanie tagu do plusowania wysrywów belakawenta? Każdy wpis, który się tu pojawia, plusujesz?
Szkoda, że sam bellakawent już dziś tu nie szczeknie jeszcze, ale bidulek śpi zapewne - jutro od 6 rano przerzut worków z granulatem dla kotków na kontenerze dla jego. O losie okrutny!
P.S. Na dwa pytania nie odpowiedziałaś - masz jakieś kłopoty z funkcjami kognitywnymi, neurony przeskakujo?
@CzikaKiri: ty skuciaty, kcesz na czarnolistę wreszcie trafić? Zapal gibona, polej metaxy, włącz swojej matkożonie film Herzoga i zadupcz ją na śpiocha . Spuścisz z wentylka to może rozjaśni się tobie w tej paranoicznej łypie.
No ale co ma obserwowanie tagu do plusowania wysrywów belakawenta? Każdy wpis, który się tu pojawia, plusujesz?
A to moja wina, że słuchamy tej samej muzyki muzyki? Są i inni tagowicze, którym prawie każdą wrzutę plusuję, bo są po prostu dobre. Ty mnie będziesz z głupich plusów rozliczał? Odświeżasz sobie ten tag, by popatrzeć co tu wpadło i czy ja zaplusowałam? Obsesję masz, Bartuś. I nie myśl sobie, że
@CzikaKiri: a to tyś zazdrosny. Pisałem tobie już po pierwszej serenadzie którą dla mnje ułożyłeś, że ja nie gej a twój różowy pasek trefnym jest. Dziwne masz pojęcie o związku skoro od roku pomiatam tobą na tagu, po jutubach a ty ciągle zakochany. Lubisz upokarzanie.maryjola tobą gardzi, bellacavem gardzi , zostaje tobie kamerdynerstwo u berliniary. A o czarnoliście pomyślimy. Wieczorne tfu na dobranoc, poszedł na wersalkę albo profile hejterów uzupełniać.
@CzikaKiri: A pamiętasz swoje credo? Właśnie dlatego non stop czarnolistujesz Bellę, by zaraz to cofnąć, bo musisz zajrzeć na ten tag? HIIIPOOOKRYYYZJA LOCA LOCA. Tak samo jak ta obserwacja mojego profilu, która zniknęła po krótkiej chwili, czego szukałeś?
@bornforburning: Nudna jesteś... Szkoda mi więcej czasu na Ciebie. Już wolę bellakawenta na priviku poszturchać - on jak popije, to potrafi przynajmniej do pieca dołożyc. Czasem tak, że i z banem zleci. Czika figlarz!
@CzikaKiri: Skoro jestem nudna to przestań za mną łazić wszędzie i kontrolować moje plusy, bo jak na razie to wygląda jakby to było Twoje jedyne zajęcie w życiu 🐐🐐🐐🐐
@bornforburning: XD No z perspektywy metalówy tak to może wyglądać, ale mój związek z bellą ma 1.5 roku, tu inne myczki są grane. Łapy precz o mojego związku z "Karlikarzem"! Nie mieszaj się siostra!
Will You #usunkonto?
P.S. @bornforburning a może born for washing? Był dziś program super90? Kozynostry odpadły od bawełny? Zresztą
Kozy się sprały?
Szkoda, że sam bellakawent już dziś tu nie szczeknie jeszcze, ale bidulek śpi zapewne - jutro od 6 rano przerzut worków z granulatem dla kotków na kontenerze dla jego. O losie okrutny!
P.S. Na dwa pytania nie odpowiedziałaś - masz jakieś kłopoty z funkcjami kognitywnymi, neurony przeskakujo?
źródło: images(3)
Pobierz- Bella nie usuwa kom.
- Bella nie zgłasza i nie konfidenci
- Blla nie czarnolistuje nikogo
Dwa pierwsze już nieaktualne i to na mnie Ci uszczelki wywaliło, ja Ci to zrobiłem. Odhacz jeszcze 3 i mam Cię
Groźby karalne!
A to moja wina, że słuchamy tej samej muzyki muzyki? Są i inni tagowicze, którym prawie każdą wrzutę plusuję, bo są po prostu dobre. Ty mnie będziesz z głupich plusów rozliczał? Odświeżasz sobie ten tag, by popatrzeć co tu wpadło i czy ja zaplusowałam? Obsesję masz, Bartuś. I nie myśl sobie, że
Wieczorne tfu na dobranoc, poszedł na wersalkę albo profile hejterów uzupełniać.
źródło: Screenshot (3)
Pobierz