Wpis z mikrobloga

@bellacavem: I jak zawsze jeden plusik od Nimfy @bornforburning! XD Ja nie wiem chłopie co za gównianą muzykę wklejasz, żeby nie dostać na tak stosunkowo popularnym tagu tych paru plusików? I to przecież jest chyba z 10 wysryw z muzyką, gdzie tylko Nimfa Cię plusikuje.😂

Will You #usunkonto?

P.S. @bornforburning a może born for washing? Był dziś program super90? Kozynostry odpadły od bawełny? Zresztą
  • Odpowiedz
@bornforburning: Ty na pewno zwracasz uwagę na plusiki, latasz jak szalona i plusikujesz shitposty belakawenta.😂 I co się purtasz o Czikównę? Już tam dziś widziałem jakiś pojazd po Czikównie, tylko zbanowałem ten wpis, a co za tym idzie Twój kom. zleciał. Zresztą i autora wpisu pobanowało. Ooo, taki psikus. Cziki stajl!

Kozy się sprały?
  • Odpowiedz
@bornforburning: No ale co ma obserwowanie tagu do plusowania wysrywów belakawenta? Każdy wpis, który się tu pojawia, plusujesz?

Szkoda, że sam bellakawent już dziś tu nie szczeknie jeszcze, ale bidulek śpi zapewne - jutro od 6 rano przerzut worków z granulatem dla kotków na kontenerze dla jego. O losie okrutny!

P.S. Na dwa pytania nie odpowiedziałaś - masz jakieś kłopoty z funkcjami kognitywnymi, neurony przeskakujo?
  • Odpowiedz
  • 0
@CzikaKiri: ty skuciaty, kcesz na czarnolistę wreszcie trafić? Zapal gibona, polej metaxy, włącz swojej matkożonie film Herzoga i zadupcz ją na śpiocha . Spuścisz z wentylka to może rozjaśni się tobie w tej paranoicznej łypie.
  • Odpowiedz
@bellacavem: Cichaj! Pamiętasz swoje credo?
- Bella nie usuwa kom.
- Bella nie zgłasza i nie konfidenci
- Blla nie czarnolistuje nikogo

Dwa pierwsze już nieaktualne i to na mnie Ci uszczelki wywaliło, ja Ci to zrobiłem. Odhacz jeszcze 3 i mam Cię
  • Odpowiedz
@CzikaKiri:

No ale co ma obserwowanie tagu do plusowania wysrywów belakawenta? Każdy wpis, który się tu pojawia, plusujesz?

A to moja wina, że słuchamy tej samej muzyki muzyki? Są i inni tagowicze, którym prawie każdą wrzutę plusuję, bo są po prostu dobre. Ty mnie będziesz z głupich plusów rozliczał? Odświeżasz sobie ten tag, by popatrzeć co tu wpadło i czy ja zaplusowałam? Obsesję masz, Bartuś. I nie myśl sobie, że
  • Odpowiedz
  • 1
@CzikaKiri: a to tyś zazdrosny. Pisałem tobie już po pierwszej serenadzie którą dla mnje ułożyłeś, że ja nie gej a twój różowy pasek trefnym jest. Dziwne masz pojęcie o związku skoro od roku pomiatam tobą na tagu, po jutubach a ty ciągle zakochany. Lubisz upokarzanie.maryjola tobą gardzi, bellacavem gardzi , zostaje tobie kamerdynerstwo u berliniary. A o czarnoliście pomyślimy.
Wieczorne tfu na dobranoc, poszedł na wersalkę albo profile hejterów uzupełniać.
  • Odpowiedz
@bornforburning: Nudna jesteś... Szkoda mi więcej czasu na Ciebie. Już wolę bellakawenta na priviku poszturchać - on jak popije, to potrafi przynajmniej do pieca dołożyc. Czasem tak, że i z banem zleci. Czika figlarz!
  • Odpowiedz
@bornforburning: XD No z perspektywy metalówy tak to może wyglądać, ale mój związek z bellą ma 1.5 roku, tu inne myczki są grane. Łapy precz o mojego związku z "Karlikarzem"! Nie mieszaj się siostra!
  • Odpowiedz