Aktywne Wpisy

Ana77 +27
Boże, nienawidzę siebie. Nienawidzę, że zmarnowałam młodość i nigdy niczego nie doświadczyłam.
Jak widzę moje młode kuzynki, które moją już chłopaków to czuje potworny żal, że całą młodośc siedziałam w czterech ścianach. Boże jak mnie to boli jak widzę ich relacje i wsparcie chlopaków dla nich. Ich radość życia i to, że mają z kim spędzać czas. Jak na to patrze to dla mnie kosmos i rzecz nieosiągalna.
Ja całe życie w
Jak widzę moje młode kuzynki, które moją już chłopaków to czuje potworny żal, że całą młodośc siedziałam w czterech ścianach. Boże jak mnie to boli jak widzę ich relacje i wsparcie chlopaków dla nich. Ich radość życia i to, że mają z kim spędzać czas. Jak na to patrze to dla mnie kosmos i rzecz nieosiągalna.
Ja całe życie w

francis0440 +150

![Szpitale przekładają zabiegi, bo NFZ nie płaci [edycja 2025]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/e651cdd2df8622992dce7e129dc702ca591ed675fa66f972e7584cc252a01bef,q80.jpg)

Will You #usunkonto?
P.S. @bornforburning a może born for washing? Był dziś program super90? Kozynostry odpadły od bawełny? Zresztą
Kozy się sprały?
Szkoda, że sam bellakawent już dziś tu nie szczeknie jeszcze, ale bidulek śpi zapewne - jutro od 6 rano przerzut worków z granulatem dla kotków na kontenerze dla jego. O losie okrutny!
P.S. Na dwa pytania nie odpowiedziałaś - masz jakieś kłopoty z funkcjami kognitywnymi, neurony przeskakujo?
źródło: images(3)
Pobierz- Bella nie usuwa kom.
- Bella nie zgłasza i nie konfidenci
- Blla nie czarnolistuje nikogo
Dwa pierwsze już nieaktualne i to na mnie Ci uszczelki wywaliło, ja Ci to zrobiłem. Odhacz jeszcze 3 i mam Cię
Groźby karalne!
A to moja wina, że słuchamy tej samej muzyki muzyki? Są i inni tagowicze, którym prawie każdą wrzutę plusuję, bo są po prostu dobre. Ty mnie będziesz z głupich plusów rozliczał? Odświeżasz sobie ten tag, by popatrzeć co tu wpadło i czy ja zaplusowałam? Obsesję masz, Bartuś. I nie myśl sobie, że
Wieczorne tfu na dobranoc, poszedł na wersalkę albo profile hejterów uzupełniać.
źródło: Screenshot (3)
Pobierz