50 tysięcy ludzi we Lwowie od czterech dni jest bez wody. I to nie jest wynik wojny czy ruskich orków. To wynik zacofania cywilizacyjnego ukraińskich okupanów polskiego miasta Lwowa, lat zaniedbań i braku inwestycji. Pieniądze, które powinny być przeznaczone na konserwację i upgrade infrastruktury były rozkradane przez urzędniczą mafię. Dać Lwów Ukrainie to jak dać małpie zegarek, niegdyś jedno z najpiękniejszych miast Europy popada w kompletną ruinę. #ukraina #lwow
@wojtasbonn: Lwów tak samo Polski, jak Polska jest Polską. Polska to twór, który został nadany z miłosierdzia panujących tego świata, aby w razie potrzeby wykorzystać ten kraj i ich obywateli do zgniotu przez agresora, jakim jest Rosja. Dzisiaj to Ukraina przejęła nasze przeznaczenie, ale gdyby nie oni to my byśmy walczyli, dlatego slava im, bo dzięki nim żyjemy.
@wojtasbonn: Wrzucasz kacapskie konto z X-a, piszesz całe wypracowanie w stylu piętnastoletniego brauniarza, a awaria już naprawiona. Zresztą jej przyczyną było uszkodzenie rury nie w samym mieście Lwowie, tylko 15 km od niego. A problemy z woda we Lwowie są tak stare jak samo miasto.
@JPRW: akurat mam znajomych we Lwowie i z pierwszego źródła mam info. Wody nie było od 4 dni. A w jakim stanie Lwów jest to każdy widzi, oprócz miejsc gdzie ściągali polskich turystów to jedna wielka ruina zarządzana przez nazistowskiego szowinistycznego mera. Mało mnie obchodzi czy to kacapskie konto czy nie.
Mało mnie obchodzi czy to kacapskie konto czy nie.
@wojtasbonn: Nie dziwię się, bo wnikliwa trzysekundowa analiza twojej aktywności jednoznacznie pokazuję, że jest jesteś rasowym przykładem pelikana żrącego ruską propagandę.
@wojtasbonn Nie używaj określania nazista na każdego kogo nie lubisz. To wprowadza zamęt pojęciowy, sprawia że to słowo już nic nie znaczy, a także uwłacza pamięci milionów ofiar niemieckich zbrodni
@wojtasbonn: Słabo się maskujecie towarzyszu. Wystarczy zobaczyć Twoje komentarze, żeby wiedzieć, co ty za jeden. Łamana polszczyzna, dziwny szyk zdań, prymitywna propaganda. Wy naprawdę myślicie, że ktokolwiek normalny to kupi?
źródło: lwow
Pobierz10 000 000 000 Hrywna to w przeliczeniu 868 120 000,00 Złoty, ciekawe ile z tego by było zdefraudowane.
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: cc
Pobierzźródło: Zrzut ekranu 2025-10-26 175535
Pobierz@wojtasbonn: Nie dziwię się, bo wnikliwa trzysekundowa analiza twojej aktywności jednoznacznie pokazuję, że jest jesteś rasowym przykładem pelikana żrącego ruską propagandę.
Wy naprawdę myślicie, że ktokolwiek normalny to kupi?