Wpis z mikrobloga

Tez macie wrażenie że 90% nastolatek 20latek jest uzależniona od tiktoka?
To jest masakra mnie już po 10 minutach scrollowania tego gowna głową boli od nadmiaru dopaminy.
Ja jestem uzależniony np od youtuba, lecz ja szukam tam rzeczy związane z biznesem,pasjami który chce rozwinąć, nie oglądam losowych filmikow.
I ja jeszcze rozumiem sprawdzać rano Instagrama no bo tam są znajomi i może akurat coś dodali, ale tiktok to jest niekończące się oglądanie losowych filmików
#zwiazki #rozowepaski #logikarozowychpaskow #tinder
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Tez macie wrażenie że 90% nastolatek 20latek jest uzależniona od tiktoka?

@razdwatrzy55: to są problemy / zachowania, które zostały rozpowszechnione przez nasze pokolenie. Generalnie wiele problemów młodego pokolenia, jest taka sama jak nasze, ale na sterydach. Ja się zastanawiam, co będzie z dzieciakami uzależnionymi w wieku 10 lat od p0rno. Niby widzialem to już, ale nasze pokolenie nie miało dostępu do takiego internetu, tylu stron... Trzeba było pokminić i mieć
  • Odpowiedz
@razdwatrzy55: no niestety, ćpunice dopaminowe takie są,
No ale można a nawet trza to wykorzystać i robić kasę inwestując w taki NASDAQ100,

Mnie współczesny YouTube obrzydza.
Klikam w subskrybowane kanały i ręcznie sprawdzam tylko czy coś nowego nie ma,
Bo głowna to mi cały czas chłam z aisraj wciska
  • Odpowiedz
zmiany pokoleniowe, wychowanie i jego brak, postęp technologiczny. Np. dla mnie robienie czegokolwiek na komórce to olbrzymia katorga - siedzę głównie na pececie. To też może limitowac trochę dozę internetu.
  • Odpowiedz