Wpis z mikrobloga

#hotelparadise Będę chyba w mniejszości, ale coś nie gra mi w Staśku. Taki trochę fifarafa, co to nie on, on wielki pan analityk, ego top. Niby wyjaśnił Natalię, ale mam wrażenie, że zrobił to po to, aby zaplusować u grupy. Jak zobaczył, że nikt im nie ufa to nagle się wycofał. No nie ufam typowi totalnie i coś mi w nim całościowo nie gra (ʘʘ)
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kakarot_Z: ci, którzy odpadli, byli razem na zewnątrz. Czy to możliwe, że ci, którzy mieli wejść, mieli okazję ich poznać i usłyszeć co nieco o mieszkańcach?
  • Odpowiedz
  • 5
@Kakarot_Z Ktoś pisał, że Stasiek znał Kubę przed programem. Jeśli mieli okazję rozmawiać przed wejściem Staśka, to na bank go przygotował na to, co go czeka.
  • Odpowiedz
  • 2
@bds3 @Kakarot_Z @yo666 powiem wam tak. Kiedyś bardzo pilnowali, żeby ci uczestnicy, którzy nie odpadną nie mieli jak się spotkać z wchodzącymi. Patrząc jednak na poziom wywalenia produkcji w 10 i też w 11 sezonie, nie zdziwi mnie, jak Kuba spotkał się ze Staśkiem
  • Odpowiedz
  • 0
@bds3 mam znajomych wśród uczestników byłych sezonów :) Bez nazwisk, ale z poprzednich edycji jest kilka osób :D W tym z 9 mój ulubiony informator :D Jak ktoś siedzi w świecie mediów o SM, to świat jest serio mały ()
  • Odpowiedz