Wpis z mikrobloga

Mirasy od dawna nie mialem konsoli (ostatni to X360 lata temu) i pomyslalem by kupic sobie cos do popykania na zimowe wieczory.

Czy jest jakis jailbreak do PS4? Nie pytam o PS5/XSX bo pewnie nie ma na tak nowe maszyny.
Najlepiej taki gdzie po prostu laduje obrazy na SSD i pykam. Cos jak RGH na X360.

#konsole #ps4 #rgh
TurboBlejzer - Mirasy od dawna nie mialem konsoli (ostatni to X360 lata temu) i pomys...

źródło: maxresdefault

Pobierz
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@nomariko: tylko Ty mu dajesz rozwiązanie pokroju dołóż pan 3000 i będziesz grał w piraty. Za 600 zł to osobie ogarnie przerobione PS4.

A tak dokładając 3k dostanie kompa z najsłabszą grafą sprzed dwóch generacji. Jakby miał kasę to by nie pytał o przerabiane PS4 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Sarpens: op nigdy nie wspomniał że kasa jest problemem. Wydawało mu się tylko, że jb na ps5 i xsx nie jest dostępny. Dla niego problemem w pc był rozmiar i pobór prądu, więc zaproponowany pc jest mały i w miarę energooszczędny (choć oczywiście nie dorównuje konsolom).
PS: najsłabszą grafiką sprzed dwóch generacji jest RTX 3050 (jeśli chodzi o nvidię).
  • Odpowiedz
@TurboBlejzer: Też miałem taki dylemat a skończyło się na zakupie używanej PS5 za 1,5k i grach które jak ograłem to od razu sprzedawałem lub się wymieniałem. Przy okazji dużo graczy z okolicy się poznało. Nie wiem po co w dzisiejszych czasach bawić się w piraty ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz