Wpis z mikrobloga

• 1
@Larsberg jeszcze remaster obliviona ( ͡ ͜ʖ ͡) eh szkoda, że nowe tes nie powstają bo mają potencjał. Zdecydowanie wolę serię tes niż Fallouty bethesdy bo bedhesda nie umie fabuły dobrej zrobić. Fabuła główna to znajdź ojca albo znajdź syna
  • Odpowiedz
  • 0
@Lardor: A tak szczerze - wymyśl lepszą angażująca fabułę w tym świecie. Jak dla mnie początek Fallout 3 od narodzin do wyjścia z krypty to był genialny pomysł.
  • Odpowiedz
  • 2
@Larsberg sama krypta nie jest zła ale wiecznie za ojcem i synem jest już oklepane xd. Jedynce musiałeś zdobyć geck, a w nv nie zaczynasz w krypcie. Zdecydowanie nw to najlepszy Fallout jeśli chodzi o fallouty 3d
  • Odpowiedz
@Lardor: W jedynce trzeba było zdobyć chip do filtrowania wody. G.E.C.K.a szukało się w Fallout 2 (: Mi się nawet podobają wszystkie Fallouty w 3d, New Vegas najlepszy, choć nie podoba mi się większość popromiennych stworzeń wprowadzonych w częściach od Bethesdy. Wolałem też mniej wesoły ton i stylistykę gier 2d.
  • Odpowiedz
Typ strzela ci w łeb z metra a ty nagle budzisz jak gdyby nigdy nic i z miejsca wypuszczają cię na otwarty świat choć powinieneś być trupem.

@Larsberg: Mógł lepiej trafić.
  • Odpowiedz
  • 1
@Larsberg new Vegas początek ma słaby ale do reszty to majstersztyk. Szczególnie, że gracz decyduję jaki los będą mieć pustkowia. Kilka frakcji, kilka zakończeń. W 3 miałeś starego szukać a potem projekt oczyszczenie i kij tak czy siak musiałeś do bractwa dołączyć było mało wyborów.
  • Odpowiedz
@Larsberg: no kurier może za szybko wyzdrowiał po strzale (8 dni), ale jak weźmiesz pod uwagę, że doc mitchell jest lekarzem z krypty, a w tym świecie jest dostęp do lepszego sprzętu medycznego, to już to inaczej wygląda. Sam strzał w głowę z pistoletu nie zawsze kończy się śmiercią. Dlatego jak lubisz oglądać filmiki z ulicznych egzekucji w krajach 3 świata. To tam nawet jak cię zajdą od tyłu i
  • Odpowiedz