Wpis z mikrobloga

@marek2092: opie a kołchoz jakiś fajny czy c-----y? ostatnio mi się chyba różowe klapki z oczu odklejają i sobie zdaje sprawę że niebawem pewnie skończe w kołchozie, a jak to mówią różne są i bym chciał wiedzieć czy jest sens cisnąć cnc/wózki żeby chociaż nominalne opcje zarabiania lepiej niż minimalna mieć
  • Odpowiedz
@marek2092: to powodzenia miras i nie daj się tam, "ujdzie" to już spoko, ważne żeby po pracy się dało żyć i mieć siłe na pasje i rodzine. A dałbyś jakieś rady w jakie kołchozy kierować i jakie kursy/uprawnienia żeby sie nie zaharować na amen, obecnie cieciem jestem ale jak sie renta skończy to minimalna juz nie taka atrakcyjna będzie.
  • Odpowiedz
@marek2092: dzięki wielkie że uchyliłeś rąbka tajemnicy Mięsa, z miasta 200k mieszkańców jestem więc wybór duży, bardziej pytam gdzie najmniejszy z-------l mógłby być jeśli się na tym znasz. Dużo ostatnio słyszę że taki Elektryk, CNC, Wózek widłowy na magazynie to nie jest łatwa praca ale da się żyć, tylko pierwsze pare lat perspektywy średnie ale po czasie cośtak powyżej minimalnej idzie ugryźć. Jakieś protipy masz w temacie kołchoźnictwa?
  • Odpowiedz