Wpis z mikrobloga

Dopiero po tygodniu miałem czas usiąść i podłączyć simrig huzaro (XD).

Przyszły nowe pedały simjack - zdjęcie w kom.

Dopiero po tygodniu miałem czas usiąść i podłączyć simrig Huzaro (XD).
​Przyszły nowe pedały Simjack - zdjęcie w kom.
​Odnośnie monitora, bo wiele osób pisało:
Mój poprzedni monitor to G5 Odyssey – nierównomierne podświetlenie, wszystko wyprane, ale jest jeden plus: taki, że działa.
​Z racji tego, że postanowiłem, że on będzie na uchwycie montażowym do simriga, to musiałem kupić główny monitor. Padło na Xiaomi Mi G Pro 27i – miniled z prawdziwym HDR; za cenę 1000 zł nie można było kupić nic lepszego.
​Mam najgorszą wersję oprogramowania kupioną na xkom (1.0.0.6), ale nie mam żadnych problemów z czerwoną poświatą i dziwnymi kolorami. Użyłem ustawień HDR z tego redditowego posta: https://www.reddit.com/r/Monitors/s/HRVkdezmKv
​Gołym okiem widać różnicę pomiędzy tym miniledem a starym Samsungiem, który jest szary, a na Xiaomi czerń jest czarna.
​To w sumie tyle. Konsumpcjonizm zaspokojony. Musicie mi wybaczyć, ale muszę w końcu zrobić użytek z tych niepotrzebnych gadżetów ( ͡º ͜ʖ͡º)

#pcmasterrace #simracing #przegryw #gownowpis #monitory #komputery #czujedobrzeczlowiek
McBreed - Dopiero po tygodniu miałem czas usiąść i podłączyć simrig huzaro (XD).

Prz...

źródło: temp_file6680590739298831286

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@McBreed: mega slabo to wyglada mega mi sie nie podoba mam nadzieje ze sie zle bawisz przy tym swiecacym sie komputerze i na pewno zle ci sie jezdzi na tej kierownicy i ze ogolnie wstajesz smutniejszy po tym pożal się boże graniu w jakieś gry
  • Odpowiedz
@McBreed: niestety starość, tez mam kompa za 10k a gralem moze max 2-3h w jakies wymagajace gry od 3 lat a tak to tylko jakieś stare gry żeby nostalia i wspomnienia wrocily na chwile
  • Odpowiedz
  • 2
@McBreed

@stary_grat powiem ci tak

Jak miałem 12 lat to lepiej się bawiłem grając w ets 2 na intel core 2 duo

Naturalna kolej rzeczy. Dotyczy każdego z nas. Mój peak to ulepszanie fms na +9 w metin2( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@stary_grat dlatego ja głównie gram z ziomkami w jakiegoś bf6, warzone, bo nie chce mi się ich odwiedzać po robocie za często, a tak to człowiek pogra i pogada na disco - tylko to mnie trzyma przy włączeniu komputera XD
  • Odpowiedz