Wpis z mikrobloga

Mireczki i Mirabelki. Problem mam natury technicznej. Czy istnieje jakiś klient mailowy na iOS, który przy większej ilości maili nie dostaje downa jak Outlook? Korzystam z tej kupy od MS od zawsze, ale ciągle są jakieś problemy. Nie mogę podejrzeć załączników, odpowiedz na maila czasami trwa 10 minut zanim przemieli. Zastanawiam się czy to może być wina mojego hostingu mailowego na home.pl czy po prostu tego klienta. Aplikacja Mail na iOS też jest beznadziejna. Szukam czegoś co by działało i miało narzędzia podobne do Outlooka. Myślicie, że jest coś takiego?

#outlook #poczta #ios #hosting #pytaniedoeksperta
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Viperer: denerwuje mnie to, że załączniki pojawiają się jako treść wiadomości a nie jako załączniki jak właśnie w Outlooku. Czasami załącznik jest wyskalowany na górze, czasami na dole a czasami w środku wiadomości. To było dawno, ale pamiętam, że dostawałem palpitacji przez to.
  • Odpowiedz
@Under4est: to teraz jest gorzej, bo od ios18 czasem zalczniki nie ładują się od razu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Przy długich watkach i odpowiedziach na wiadomości faktycznie się robi bałagan. Z drugiej strony jednostronicowe PDF pojawiają się w treści wiadomosci i nie muszę ich otwierać (a głównie na takich pracuje)
  • Odpowiedz