Wpis z mikrobloga

• 2
@przegro_pisarz: nie wiem jak czesto piles, ale:
1. Podobno nie dziala na osoby z ADHD
2. Ja juz pije by nie miec "kaca" energetycznego, bo tak sie uzaleznilam kd kofeiny, ze jak jej nie wypije to jestem ospala przez kilka dni. Jako ze organizm sie nie zdazy zregenerowac, to na starcie jestem niewyspana.
Ale ja to ogolnie jestem czlowiekiem ktory cale zycie mial niski poziom energii. Rozbudzam sie dopiero na wieczor, a do
  • Odpowiedz
@Elmirka16 @get-rekt nieeee mam na mysli 6h pracy i 6 godzin wolnego na zmiane przez dluzszy czas zmieniajac to np z trybem 8h pracy 16h wolnego raz na jakis czas i pozniej znowu 6/6 i tak przez 4 msc bez nawet jednego dnia wolnego :p Mialem kiedys taki kontrakt
  • Odpowiedz
@Wrrronika Staram się nie pić więcej niż 3 na tydzień, ale no k---a jest ciężko, ja nie wiem jak ludzie wstaja np na pierwszą zmiane, idą do pracy, wracają i mają jeszcze siłę cokolwiek porobić bez kofeiny XD
  • Odpowiedz
oszuści zmieniają mi na 1-2 dni, że działa "normalnie", jak przystało na strefę czasową. A potem znowu o 5 mówię dobranoc, ehhhh

Ale ja to ogolnie jestem czlowiekiem ktory cale zycie mial niski poziom energii. Rozbudzam sie dopiero na wieczor, a do szkoly trzeba bylo wstawac rano xD

@Wrrronika Czemu jesteś mną? (°°

Znam to aż za dobrze. Niestety jak dotąd
  • Odpowiedz