Aktywne Wpisy

iluvmypickle +7
do mirków 30+:
Czego najbardziej żałujecie że nie zrobiliście gdy mieliście 20-25 lat?
#przemyslena #zycie #wykop30plus
Czego najbardziej żałujecie że nie zrobiliście gdy mieliście 20-25 lat?
#przemyslena #zycie #wykop30plus

djtartini1 +93

@G06DbT: okej, w takim razie już zmieniam prawo i wydaje miliadry na rozwiązania systemowe.
No i jeszcze nikt nie podał żadnego rozwiązania, tylko jakiś @PowiatowyBanan chce zrównać kobiety do roli podnóżków jak było 100 lat temu u nas.
Ja o tym w przeciwieństwie do ciebie już dawno wiedziałem i nie trzeba było mi tłumaczeń, to tobie podobni sie spuszczają nad obniżeniem emerytur dla kobiet z potomstwem podwyższeniem tym bezdzietnym, ale kosekwencje tej ustawy (o ile kiedykolwiek by weszła w życie w co i tak szczerze wątpie w tym cuckoldstanie) dla białych
@G06DbT: nie. Kobiety mają dokładnie takie same prawa i obowiązki jak mężćzyzny, minus swoje ograniczenia. Jak kobieta do 35 nie zrobi dziecka, to ma obowiązek przysięgi państwu na czas wojny (jak mężczyzna). Emerytura taka sama jak u faceta na tym samym stanowisku, pracuje tak samo długo.
pisząc rozwiażań, które mogą być sprawdzone, chyba oczywistym jest że chodziło mi o potencjalne rozwiazania, a nie gotowe 100% rozwiązania. ehhh
@czescmampytanie: dla mnie to nie jest oczywiste.
@G06DbT: i lewacka moderacja nie zbanuje tego delikwenta, ktory nawoluje do nienawisci, ale moje komentarze sa juz moderowane mimo, ze nikogo nie atakuja. Tfu
źródło: Screenshot 2025-10-24 at 11-03-05 Ustawienia Naruszenia (zgłoszenia) Wykop.pl
PobierzNie obchodzi mnie w ogóle problem niskiej dzietności w polsce, a odnosilem się do twojej bzdury, a p---------e spod budki z piwem prezentujesz tu jedynie ty, bo powtarzasz bzdury zasłyszane od przyglupich feministek o byciu uciemiężoną kobietą co to nic nie mogła bez swojego pana i władcy, co jest kłamstwem samym w sobie.
@G06DbT: ja jestem świadomym frustratem, znającym swoje emocje, ty nie. ty masz gorzej
Dlaczego nie? bo polska to państwo z gu*fff*a i śliny. Tu nic nie działa, jeśli uważasz że tak, to jesteś mniej rozgarnięty niż myślałem.