Wpis z mikrobloga

@G06DbT 100 lat temu to kobiety razem z mężczyznami mieli już prawa wyborcze, gdzie wszędzie dokoła jeszcze ich nie miały. Japa tam nieuku bez szkoły. Wystarczy ci p---------e jakiejś nawiedzonej feministki o podnózkach i już srasz tym swoim intelektualnym szambem na prawo i lewo. XD
  • Odpowiedz
@daretti877 na prawdę że trzeba ci tłumaczyć takie oczywistości to tylko potwierdza fakt że zbyt bystry nie jesteś.

Ja o tym w przeciwieństwie do ciebie już dawno wiedziałem i nie trzeba było mi tłumaczeń, to tobie podobni sie spuszczają nad obniżeniem emerytur dla kobiet z potomstwem podwyższeniem tym bezdzietnym, ale kosekwencje tej ustawy (o ile kiedykolwiek by weszła w życie w co i tak szczerze wątpie w tym cuckoldstanie) dla białych
  • Odpowiedz
Np co? Ograniczyć kobietom wszelkie prawa, i znowu sprowadzić je do roli podnóżka jak obecnie jest w krajach arabskich? Wtedy na pewno będą rodzić.

@G06DbT: nie. Kobiety mają dokładnie takie same prawa i obowiązki jak mężćzyzny, minus swoje ograniczenia. Jak kobieta do 35 nie zrobi dziecka, to ma obowiązek przysięgi państwu na czas wojny (jak mężczyzna). Emerytura taka sama jak u faceta na tym samym stanowisku, pracuje tak samo długo.
  • Odpowiedz
@G06DbT:

mniej kontrowersyjnych rozwiązań które mogą być sprawdzone

pisząc rozwiażań, które mogą być sprawdzone, chyba oczywistym jest że chodziło mi o potencjalne rozwiazania, a nie gotowe 100% rozwiązania. ehhh
  • Odpowiedz
  • 0
chyba oczywistym jest że chodziło mi o potencjalne rozwiazania

@czescmampytanie: dla mnie to nie jest oczywiste.

Doedukuj się, bo wiecznie żyć nie
  • Odpowiedz
@G06DbT

Podaj rozwiązanie problemu niskiej dzietności w Polsce, tylko merytorycznie, a nie takie p---------e spod budki z piwem.

Nie obchodzi mnie w ogóle problem niskiej dzietności w polsce, a odnosilem się do twojej bzdury, a p---------e spod budki z piwem prezentujesz tu jedynie ty, bo powtarzasz bzdury zasłyszane od przyglupich feministek o byciu uciemiężoną kobietą co to nic nie mogła bez swojego pana i władcy, co jest kłamstwem samym w sobie.
  • Odpowiedz
widać że frustratem jesteś. Dlaczego nie zrobisz w takim razie obywatelskiego projektu? Zbierzesz podpisy, i politycy będą się musieli tym zająć.

@G06DbT: ja jestem świadomym frustratem, znającym swoje emocje, ty nie. ty masz gorzej

Dlaczego nie? bo polska to państwo z gu*fff*a i śliny. Tu nic nie działa, jeśli uważasz że tak, to jesteś mniej rozgarnięty niż myślałem.
  • Odpowiedz