Aktywne Wpisy

MonazoPL +136
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz
hotshops_pl +699
Hej #wykop, tak jak obiecaliśmy z okazji Black Friday robimy #rozdajo
Dzisiaj polecimy na grubo i rozdajemy:
Smartwatch Amazfit GTR 3
Portal z promocjami HotShops.pl to miejsce gdzie codziennie pojawią się promocje, kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Tworzą nas użytkownicy - to oni dodają i oceniają
Dzisiaj polecimy na grubo i rozdajemy:
Smartwatch Amazfit GTR 3
Portal z promocjami HotShops.pl to miejsce gdzie codziennie pojawią się promocje, kupony i okazje z przeróżnych sklepów! Tworzą nas użytkownicy - to oni dodają i oceniają
źródło: rozdajo-amazfit-gtr-3
Pobierz

#gielda
https://inwestomat.eu/czy-twoje-konto-maklerskie-jest-bezpieczne/#jak-o-nasze-bezpieczenstwo-dbaja-rozne-firmy-maklerskie
źródło: BezpieczenstwoKont
PobierzJa też się trochę martwię poziomem jaki prezentuje xtb. Może nie będę wypłacał już tego co jest, ale możliwe, ze w pewnym momencie zrezygnuje z dalszych zakupów.
Z kolei z tej listy bardzo ładnie uśmiecha się do mnie Interactive Brokers ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Prawie wszystko na zielono.
a ty , zamiast spytać w biurze obsługi , to pytasz na forum ze śmiesznymi obrazkami o bezpieczeństwo konta ?
tak zmień koniecznie brokera , żeby kolejny płaczek , nie narzekał za chwilę na #xtb
xd
małe kwoty - XTB
duże kwoty - IBKR
na plus, że XTB wypełnia PIT
@breakdown1: ja pamiętam jak kręcił nosem że to by mogło uniemożliwić inwestorowi który nagle poleciał do Indii, doznał natchnienia jakie akcje trzeba kupić i zdecydował się na te milion transakcji podczas gdy całe życie szedł tylko w pasywne inwestowanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Śmieszy mnie to że XTB nie chce tego wprowadzić zasłaniając się tym jak