Piękna sprawa. Można było zdobyć kosę za mniej jak 100zł skupując te brzydkie skiny i wymieniając je na nóż. Przejrzałem kilka listingów na markecie i znalazłem MAC-10 za historyczne 11zł od sztuki, więc za nóż wyszłoby jedynie 55zł. A kto wie czy nie było jeszcze gorszego (tańszego) czerwonego skinu.
@butelczan_bolsanu: można robić kontrakty na kosy/rekawiczki, 5 czerwonych skinów musisz mieć więc jak wcześniej mogłeś kupić jakieś g---o czerwone za 10 zł to teraz nie znajdziesz czerwonego poniżej 100 zł
@cmaz46: kij wie, różnie może być i tak solidnie do przodu. A może zaraz zmienią z 5 na 10 skinów i będzie tańszy itp. Z nimi nic nie wiadomo co pokazuje dzisiejszy update ( ͡°͜ʖ͡°)
@xza: czy opłaca mi się sprzedać 2 czerwone skiny: ak nightwish, five seven wściekły tłum za około 400 zł? czy trzymać jeszcze chwilę jak będą droższe i później kupić 5 czerwonych na kontrakt? czy sprzedać te 2 i dołożyć do knife
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
Przejrzałem kilka listingów na markecie i znalazłem MAC-10 za historyczne 11zł od sztuki, więc za nóż wyszłoby jedynie 55zł. A kto wie czy nie było jeszcze gorszego (tańszego) czerwonego skinu.
#cs2 #csgo #counterstrike
źródło: Screenshot 2025-10-23 at 09.07.45
Pobierz