Aktywne Wpisy

Może i zdjęcie ujowe, ale facet ma ostatnio ciężkie dni - najpierw ból zęba a teraz ból pleców - więc mimo, że jeszcze poprzedni post przysięgałam sobie, że już więcej gołąbków robić nie będę to właśnie spędziłam ponad dwie godziny w kuchni, żeby polepszyć mu troszkę humor.
Mężczyzna zadowolony a ja lecę sprzątać do kuchni.
Babki pamiętajcie dbać o swoich chłopaków również ;) #gotujzwykopem #golabki #zwiazki
Mężczyzna zadowolony a ja lecę sprzątać do kuchni.
Babki pamiętajcie dbać o swoich chłopaków również ;) #gotujzwykopem #golabki #zwiazki
źródło: temp_file6492368896172123589
Pobierz
EwMaj +3
Ej, wy tak serio uważacie, że z Hokejorza i księgowej coś będzie? Przecież on jest totalnie nią niezainteresowany. Ich relacja jest tak powierzchowna i pusta, rozmowy tak nieistotne jak rozmowy z ziomkiem z Żabki, który wszystkich pyta "jak leci wariacie". To nie kwestia tego, że on się boi za rękę ją złapać. On nie chce. Czuje do tej dziewczyny taki sam pociąg jak rudy chomik Adam do Asi z 4 sezonu. Już

TL;DR wolontariusze szukają im domów
1. Dialogowe Bezdomniaki https://www.facebook.com/share/p/1ACkvHyrG7/
PILNE – TYLKO 2 TYGODNIE NA RATUNEK!
Hektor – kilkuletni pies w typie TTB – jest w dramatycznej sytuacji. [...]
➡️ Od czasu przybycia do schroniska Hektor pogryzł już trzy osoby.
➡️ Dziś znów zaatakował pracownika schroniska – rana wymagała szycia.
➡️ Nawet była właścicielka przyznała, że w domu zdarzały się ataki agresji i bała się go. [...]
🔴 Hektor jest obecnie na 14-dniowej obserwacji.
Szukamy DOŚWIADCZONEJ osoby lub fundacji, która podejmie się pracy z psem reaktywnym.
✅ Pokrywamy wszelkie koszty.
2. Malinowe nosy - zwierzęta do adopcji
https://www.facebook.com/share/v/1FK1p5xpTW/
Teraz Hektor zaczyna nowe życie pod skrzydłami fundacji Podaj Łapę Bullom
Ale nie byłoby to możliwe bez waszej pomocy i wpłat, dzięki którym Hektorek ma zapewniony pobyt w hotelu do czasu opanowania swoich emocji i znalezienia nowego i kochającego domciu
Trzymajcie kciuki za Hektora, który od dzisiaj nosi nowę imię - Mars [a co on jest w programie ochrony świadków XD?]
#psy #psiarze #polska #afera
źródło: temp_file7199260107381776476
Pobierzźródło: temp_file8976917941457376717
Pobierzźródło: temp_file1049350797084387220
Pobierzźródło: temp_file2060126337897973799
Pobierz@Mochizuki brzmi jak wesoła grupka dla alkoholików XD
Kto im te nazwy wymyśla.