Aktywne Wpisy
tomasztomasz1234 +983
Zobaczcie jak na zamkniętych grupach lekarze organizują lobbing. Rzecznik Izby lek. Kosikowski sam nie do końca wie, co konkretnie ma być sparaliżowane jak zrobi się limit pensji lekarzy, więc prosi o "amunicję" xDD
Wręcz podziwiam to środowisko, nikt tak bezwzględnie nie broni swoich interesów. Ciągle organizują się, żeby grzać swoje. Całkiem skutecznie, niektórzy nawet na Wykopie łykają jednocześnie bajki o "przeciętnych zarobkach 20-25k" i "kompletnym paraliżu po ograniczeniu pensji do 48k". A
Wręcz podziwiam to środowisko, nikt tak bezwzględnie nie broni swoich interesów. Ciągle organizują się, żeby grzać swoje. Całkiem skutecznie, niektórzy nawet na Wykopie łykają jednocześnie bajki o "przeciętnych zarobkach 20-25k" i "kompletnym paraliżu po ograniczeniu pensji do 48k". A
źródło: rzecznik
Pobierz
yourgrandma +113
Zakończyliśmy XLVI edycję #wykopoweprzeboje. Najlepszą balladą mirki ogłosiły Led Zeppelin - Stairway to Heaven. W finale zwyciężył z Dire Straits - Brothers In Arms, a trzecie miejsce zajmuje Guns N' Roses - November Rain.
Dziękuję wszystkim za uczestnictwo i wspólną zabawę. Pobiliśmy chyba rekord - przed tą edycją tag obserwowało jakieś 700 osób, a po ogłoszeniu kategorii tej edycji liczba obserwujących wzrosła aż do... 7000!
Jutro
Dziękuję wszystkim za uczestnictwo i wspólną zabawę. Pobiliśmy chyba rekord - przed tą edycją tag obserwowało jakieś 700 osób, a po ogłoszeniu kategorii tej edycji liczba obserwujących wzrosła aż do... 7000!
Jutro
źródło: b86a7fe04ea6a0234e0d6c3bd4bf04895c1b5145805a0de9dd8d640f779be286
Pobierz

@prukfiarz: raczej tylko dla ciebie. z posta OPa bije autystyczne podejście do rzeczywistości i stąd ta głęboka analiza która dla normików wydaje się jakąś manipulacją. z kolei to co bije od OPa to uległość, brak sprawczości, brak agresji i fakt że został zdominowany przez swoją kobietę. taki stan zawsze kończy się
@czescmampytanie: dziecko Ty sad widziałeś na tvn... Albo na wycieczce do powiatowego
dziękuje wszystkim za komentarza i miłe słowa.
Wczoraj rozmawiałem z żonką i ustaliłem że ja się nie wyprowadzam. Że jeśli tak bardzo che to może się wyprowadzić - ale znowu ona twierdzi że finansowo nie da rady zamieszkać sama. Dzieci mają podobno zostać w domu ( ale raczej nie możliwe aby je zostawiła) - wiec nie wiem już w co ona gra. Wydaje mi się że
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@LeVentLeCri: Prosimy o szczegóły jak się postawić, bo niestety typowy chłop przy rozwodzie jest na straconej pozycji.
@WesolyLudwiczek: typowy chlop jest debilem, który nie potrafi dowieść winy rozpadu małżeństwa żony, a to nie jest specjalnie trudne. Małżeństwo sklada się z trzech więzi, wystarczy poczytac albo pogadać z
Zabawna. Wam hormony tak głowę ryją, że niestety po porodzie wam odp.... totalnie. I stwierdzam to dopiero teraz, po 8 latach. Wcześniej, próbowałem to tłumaczyć sobą. Próbowałem być miły, próbowałem zrozumieć. Probowałem wielokrotnie rozmawiać. Nic to nie dawało.
Niech 2Pac wypowie się za mnie, bo to chyba najlepiej opisuje waszą naturę:
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
generalnie jak pisałem wcześniej postawiłem sie ze nigdzie sie nie wyprowadzam. I że jak chce to ona może. Jak sie domyślicie zona zmiękła.
Porozmawialismy przez weekend i sporo jej wyjaśniłem. Chyba będzie ok. Zarządziłem też wyprowadzkę dzieci z sypialni, w zamian za wprowadzę zony :)
Pewnie minie teraz kilka tygodniu zanim w pełni mi zaufa - ale idzie ku dobremu. ( ͡°
Predko nie pobzikasz bo jesteś po prostu desperatem
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰