Wpis z mikrobloga

Sorry, ale z tego posta bije takim "ja ogarniam wszystko, ona prawie nic" na każdym kroku, od samego początku.

@prukfiarz: raczej tylko dla ciebie. z posta OPa bije autystyczne podejście do rzeczywistości i stąd ta głęboka analiza która dla normików wydaje się jakąś manipulacją. z kolei to co bije od OPa to uległość, brak sprawczości, brak agresji i fakt że został zdominowany przez swoją kobietę. taki stan zawsze kończy się
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
kulturalny-kreator-81:

w idealnym świecie masz rację. w rzeczywistości nie jeden już facet został pogrążony bez żadnych dowodów

@czescmampytanie: dziecko Ty sad widziałeś na tvn... Albo na wycieczce do powiatowego
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): @All

dziękuje wszystkim za komentarza i miłe słowa.

Wczoraj rozmawiałem z żonką i ustaliłem że ja się nie wyprowadzam. Że jeśli tak bardzo che to może się wyprowadzić - ale znowu ona twierdzi że finansowo nie da rady zamieszkać sama. Dzieci mają podobno zostać w domu ( ale raczej nie możliwe aby je zostawiła) - wiec nie wiem już w co ona gra. Wydaje mi się że
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
kulturalny-kreator-81:

Prosimy o szczegóły jak się postawić, bo niestety typowy chłop przy rozwodzie jest na straconej pozycji.

@WesolyLudwiczek: typowy chlop jest debilem, który nie potrafi dowieść winy rozpadu małżeństwa żony, a to nie jest specjalnie trudne. Małżeństwo sklada się z trzech więzi, wystarczy poczytac albo pogadać z
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
dynamiczny-strażnik-57: @LeVentLeCri: Zabawna postawa z twojej kobiecej strony ;)

Zabawna. Wam hormony tak głowę ryją, że niestety po porodzie wam odp.... totalnie. I stwierdzam to dopiero teraz, po 8 latach. Wcześniej, próbowałem to tłumaczyć sobą. Próbowałem być miły, próbowałem zrozumieć. Probowałem wielokrotnie rozmawiać. Nic to nie dawało.

Niech 2Pac wypowie się za mnie, bo to chyba najlepiej opisuje waszą naturę:
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
kulturalny-kreator-81: @darktemplar: ty masz szambo we lbie. Żona Ci nie daje tzn że nie utrzymuje z Tobą wiezi fizycznej co jest wg prawa jednym z trzech filarów małżeństwa. Nawet nie musisz rzucać papierów rozwodowych, ale ogłaszasz separację nawet gdy mieszka u Ciebie i od tego dnia bzikasz legalnie wszystko co się rusza, zgadza i ma 15 lat skończone

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): Cześć wszystkim

generalnie jak pisałem wcześniej postawiłem sie ze nigdzie sie nie wyprowadzam. I że jak chce to ona może. Jak sie domyślicie zona zmiękła.

Porozmawialismy przez weekend i sporo jej wyjaśniłem. Chyba będzie ok. Zarządziłem też wyprowadzkę dzieci z sypialni, w zamian za wprowadzę zony :)
Pewnie minie teraz kilka tygodniu zanim w pełni mi zaufa - ale idzie ku dobremu. ( ͡°
  • Odpowiedz