Aktywne Wpisy

Uuroboros +7
Nie rozumiem grania jako postać żeńska w grach.
Ludzie tłumaczą to tak że wolą patrzeć na żeńską postać bo tak a czasem mówią bo nie są gejami.
Tylko że to implikuje że dialogi jakie będziecie mieli będą z perspektywy żeńskiej, implikuje to też że gra będzie się do was odnosiła jak do kobiety z odpowiednimi zaimkami i usposobieniem np postaci męskich, czy blokadą romansów z kobietami.
Jak to nie jest gejowe to
Ludzie tłumaczą to tak że wolą patrzeć na żeńską postać bo tak a czasem mówią bo nie są gejami.
Tylko że to implikuje że dialogi jakie będziecie mieli będą z perspektywy żeńskiej, implikuje to też że gra będzie się do was odnosiła jak do kobiety z odpowiednimi zaimkami i usposobieniem np postaci męskich, czy blokadą romansów z kobietami.
Jak to nie jest gejowe to

Knaga_powrot +1
Dzień 3
Ta noc to jest jakaś masakra, głowa okropnie boli, gorzej niż na kacu, budzę się co pół godziny aby wypić wody, mocz bardzo żółty i śmierdzący jak nigdy, zdrętwiała mi w nocy lewa część ciała.
Ciekawe doświadczenie co się robi z moim ciałem ale dobijam do około 82 godzin i przerywam post.
#glodowka #medycyna #zycietruckera
Ta noc to jest jakaś masakra, głowa okropnie boli, gorzej niż na kacu, budzę się co pół godziny aby wypić wody, mocz bardzo żółty i śmierdzący jak nigdy, zdrętwiała mi w nocy lewa część ciała.
Ciekawe doświadczenie co się robi z moim ciałem ale dobijam do około 82 godzin i przerywam post.
#glodowka #medycyna #zycietruckera

@mirko_anonim: bzdura, tu nic nie pasuje by na to wyglądało. a na te pierdy z miłą komunikacją był czas na długo przed rzuceniem karty rozstania na stół.
Chłopie.
Co to na znaczyć że baba nie chce sexu?
To jest obowiązek małżeński,
Łapiesz za doope ściągasz gacie i ruchasz,
Jaj byś od początku tak se ją wychował to by chodziła teraz jak
@mirko_anonim: już na wstępie po tym jak zacząłeś to tłumaczyć rzuca się w oczy, że szukasz aprobaty . To takie uległe
źródło: b77156a4c093d32823cb802ccea0acc09aedf3f55acc668cc69fc5db3353825d
Pobierz@mirko_anonim: rozwód z orzeczeniem o jej winie, rozpad pożycia
Skoro poszła do pracy to będzie mogła płacić alimenty
Komentarz usunięty przez moderatora
@mirko_anonim: bogactwo to kwestia względna. może nie jest żadnym muskiem, ale dla leniwej i bezrobotnej kobiety taki facet który sam ze swoich zarobków może utrzymać 4 os. rodzinę + ma do tego wsparcie finansowe rodziny moze być uznany za bogatego.
Co do kilku pytań.
ktoś pytał o ogród - tak to była wspólna decyzja. Nie jest jakoś mega wymagający. W lato przesiadujemy sporo czasu na dworze/ tarasie. Wiec ogród jest potrzebny. Sporo dzieci też sie bawią w nim