Wpis z mikrobloga

Wiesz, dlaczego ciężko uwierzyć, że to nie jest bait? Bo nikt normalny i bez winy nie rozważałby wyprowadzki w takiej sytuacji.
Boisz się swojej żony? Nie umiesz jej powiedzieć, żeby się ogarnęła i nigdzie się z waszego domu nie ruszasz? Skoro nie korzystałeś z żadnych takich ogłoszeń i jesteś w stanie wyjaśnić to nam, to chyba tym bardziej kobiecie, z którą żyjesz od ponad dekady?
I dlaczego się godzisz na to jej
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jak chłop nie je w domu to stołuje się na mieście, tyle. Znajdz sobie inna i olej tą sytuacje, życie masz tylko jedno, wywal to coś w domu, mam nadzieje że dom odziedziczyłeś przed małżeństwem? Jeżeli w trakcie to zadbaj o nieruchomość żeby Ciebie z domu nie wyrzuciła! Nie daj się wyprowadzić z własnego domu. Ustanie pożycia to koronny argument na rozpad małżeństwa - pewnie sama do tego dąży,
  • Odpowiedz
Bo nikt normalny i bez winy nie rozważałby wyprowadzki w takiej sytuacji.

@LeVentLeCri: bo jak zwykle patrzysz tylko z perspektywy kobiet(czyli swojej). kobiet które od dawna w tym cuckoldystanie zwanym polską mają przewagę nad zwykłymi kolesiami. z perspektywy kobiecej bańki faktycznie może być to trudne do uwierzenia.

tymczasem rzeczywistość jest taka, że gości takich jak OP jest w Polsce PEŁNO i to jak takie pantofle reagują to nie są żadne
  • Odpowiedz
Na 100% nie ma bloca na boku.

@mirko_anonim: po pierwsze nigdy nie ma 100% pewności, szczególnie gdy jest się tak nieświadomym jak ty. po drugie nie zapaliła ci się żadna lampka, ze ten nagły rozpad związku zbiegł się dość blisko zaczęcia przez nią pracy?

Z tego co kojarze to chyba serwis filman cc ma jakieś przekerowanie do takich stron. Ale nie jestem pewny na
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Sorry, ale z tego posta bije takim "ja ogarniam wszystko, ona prawie nic" na każdym kroku, od samego początku. Ciekawi mnie jak to wygląda z jej perspektywy, bo coś czuję, że ona podobnie myśli w twoją stronę.

- hobby nie ma. Chyba ze kupowanie ciuchów się liczy. Oglądanie filmów.

Nie żeby coś, ale rower to też nie jest jakieś super ambitne hobby.
  • Odpowiedz
Nie żeby coś, ale rower to też nie jest jakieś super ambitne hobby.

@prukfiarz: przynajmniec facet może zrobić coś dla siebie, ma swoje zabawki, a taka baba? jedynie inny bolec ;)
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
kulturalny-kreator-81:

Może też w pewnym czasie za bardzo nalegałem na zbliżenia i teraz ma wstręt

@mirko_anonim: ty siebie słyszysz? Sam sobie robisz gaslighting. Miales potrzebe do zaspokojenia, jeden z filarów małżeństwa i ona z tego powodu
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @czescmampytanie
miałbym się wyprowadzić tylko na jakieś pól roku - zanim ogarnie się kasowo. I wtedy zwolni dom.

Ta strone z s-x ofertami niby przegladałem/ albo wyświetliło się jej najblizsze miasto ( po ip). Mozę przeglądałem - ale zapomniałem. Nie zwracam aż takiej uwagi a takie rzeczy. Moze tez jakiś klient chciał odobna strone www. Ciezko
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Raczej normalny, małżeński standard. Ona już nie ma potrzeby na nic (dzieci, ślub, itp.), ty jako samiec masz dalej ochotę. To jest normalne. I każdy tak ma prędzej czy później. Po prostu zwaliłeś, że odkryła, że oglądasz gołe baby.
  • Odpowiedz
Ciężko mi sobie wyobrazić, że są mężczyźni, którzy aż tak mało mają do powiedzenia w swoim małżeństwie

@LeVentLeCri: A wyobraź sobie, że to jest standard. Z tego co widzę po znajomych - po wielu latach święty spokój ponad wszystko.
  • Odpowiedz
nei mizna jej dac od razu jak vedzie chciala tylko ja przeczolgac niech czeka.

@fremmm: Hehe...znam taką jedną. 2 lata czeka i nic z tego.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
kulturalny-kreator-81:

proponowane grupy "samotne kobiety " czy jakos tak. Ona to widziała w wtedy też była akcja i wtedy dała mi juz ostatnia szansę

@mirko_anonim: ale to jest żałosny powód do rozwodu zwłaszcza kiedy ci
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: A twoja się bzyka gdzieś poza domem? Chłopie, przyjmij to, że większość bab po dziecku nie ma już na nic ochoty. Co najwyżej na p---------e chłopu za uchem. Moja się nigdzie nie bzyka bo mam ją w 100% na oku.
  • Odpowiedz