Aktywne Wpisy

splinter96 +98
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

HoroLive +18
Wynajmuje mieszkanie ok 3 lata, nagromadziłem tam pełno rzeczy, mam pełno książek, ubrań. Mieszkanie było puste, pokupowałem tam meble, łożko, pralke, lodówke, rolety, karnisze, jakiś dywan. Wszystko praktycznie urządzałem. (wszystko jest moje mam paragony). Właściciel mieszkania ogłosił, że mieszkanie idzie na sprzedaż.
Da się jakoś to zablokować? Co teraz z tymi rzeczami co kupiłem zrobić. Chodzę od rana zdenerwowany nie wiem co robić.
#nieruchomosci #kiciochpyta
Da się jakoś to zablokować? Co teraz z tymi rzeczami co kupiłem zrobić. Chodzę od rana zdenerwowany nie wiem co robić.
#nieruchomosci #kiciochpyta

Boisz się swojej żony? Nie umiesz jej powiedzieć, żeby się ogarnęła i nigdzie się z waszego domu nie ruszasz? Skoro nie korzystałeś z żadnych takich ogłoszeń i jesteś w stanie wyjaśnić to nam, to chyba tym bardziej kobiecie, z którą żyjesz od ponad dekady?
I dlaczego się godzisz na to jej
@LeVentLeCri: bo jak zwykle patrzysz tylko z perspektywy kobiet(czyli swojej). kobiet które od dawna w tym cuckoldystanie zwanym polską mają przewagę nad zwykłymi kolesiami. z perspektywy kobiecej bańki faktycznie może być to trudne do uwierzenia.
tymczasem rzeczywistość jest taka, że gości takich jak OP jest w Polsce PEŁNO i to jak takie pantofle reagują to nie są żadne
@mirko_anonim: po pierwsze nigdy nie ma 100% pewności, szczególnie gdy jest się tak nieświadomym jak ty. po drugie nie zapaliła ci się żadna lampka, ze ten nagły rozpad związku zbiegł się dość blisko zaczęcia przez nią pracy?
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie żeby coś, ale rower to też nie jest jakieś super ambitne hobby.
@prukfiarz: przynajmniec facet może zrobić coś dla siebie, ma swoje zabawki, a taka baba? jedynie inny bolec ;)
@mirko_anonim: ty siebie słyszysz? Sam sobie robisz gaslighting. Miales potrzebe do zaspokojenia, jeden z filarów małżeństwa i ona z tego powodu
miałbym się wyprowadzić tylko na jakieś pól roku - zanim ogarnie się kasowo. I wtedy zwolni dom.
Ta strone z s-x ofertami niby przegladałem/ albo wyświetliło się jej najblizsze miasto ( po ip). Mozę przeglądałem - ale zapomniałem. Nie zwracam aż takiej uwagi a takie rzeczy. Moze tez jakiś klient chciał odobna strone www. Ciezko
@LeVentLeCri: A wyobraź sobie, że to jest standard. Z tego co widzę po znajomych - po wielu latach święty spokój ponad wszystko.
@fremmm: Hehe...znam taką jedną. 2 lata czeka i nic z tego.
@mirko_anonim: ale to jest żałosny powód do rozwodu zwłaszcza kiedy ci
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta