Aktywne Wpisy

PorkaTurbo +143
#turboobrazki z przymróżeniem oka ;-) #polska #bytom
Bytom, lokowany w 1254 roku, należy do najstarszych miast Górnego Śląska. Od średniowiecza pełnił funkcję granicznej warowni, a w XVII wieku ród Donnersmarcków uczynił z niego Wolne Państwo Stanowe dzięki wydobyciu srebra, ołówiu i węgila kamiennego. W latach 80. XX wieku w Bytomiu fedrowało sześć kopalń, miasto tętniło życiem, a zabytkowa architektura secesyjna i robotnicze osiedla świadczyły o dobrobycie
Bytom, lokowany w 1254 roku, należy do najstarszych miast Górnego Śląska. Od średniowiecza pełnił funkcję granicznej warowni, a w XVII wieku ród Donnersmarcków uczynił z niego Wolne Państwo Stanowe dzięki wydobyciu srebra, ołówiu i węgila kamiennego. W latach 80. XX wieku w Bytomiu fedrowało sześć kopalń, miasto tętniło życiem, a zabytkowa architektura secesyjna i robotnicze osiedla świadczyły o dobrobycie
źródło: bytom G5x0ntmXwAA2Rug
Pobierz
dawek29 +7
Wynajmuję pokój w mieszkaniu. Wąż od pralki nie jest podłączony - trzeba wsadzać go do kibla. Wczoraj źle go wsadziłem, on musiał wylecieć I zalał mieszkanie... ja ogarnąłem dopiero, gdy sąsiad z dołu zaczął dzwonić do drzwi. Niestety u sąsiada zalało pokój, są zacieki. W sumie nie gadałem jeszcze nawet z właścicielem, bo to zdarzyło się o północy. Strasznie się stresuję. Co wy sądzicie - będę musiał bulić?
#wynajem #
#wynajem #

Matero jest fajne dla lansu, ale niepraktyczne i bez sensu w praktyce. A ceramiczne to już w ogóle do niczego, poza wyglądam.
źródło: 1000041603
Pobierz@ryhu: niekoniecznie. Ja mam z drewna i później jak się sucz wysypie z niego i umyje go to to drewno łapie zapach tej yerby i mi później ładnie to pachnie a dwa z rozszerzająca się szyjką naczynia łatwiej kopczyk zrobić, nie zawala się tak jak w zwyklym kubku. Zaraz ktoś powie ze kopczyk to też dla lansu to od razu nadmienię żeby spróbował się napić
@Tony47: raz, nie tego dotyczyło pytanie, dwa
@ryhu: tak ale bez kopczyka nawet jak łopatę tam wsadzisz to naparu nie zakosztujesz. Widać że nigdy chimy nie piłeś.
@ryhu: po 1 zalaniu już przechodzi aromatem yerby. Ale to jak jazda autem z automatyczną skrzynią. Każdy kto nigdy nie spróbowal ni razu to hejtuje automaty a jak się
A ktoś może to mieć zwyczajnie w p-----e, albo uznać różnice za nieznaczącą.
Tak jak idiotyczny przykład z automatem i manualem, z implikacją że tylko Janusz broni manuala bo go nie stać na automat.
I tak w
źródło: comment_16558428449PNL0JjXr5SdRZtBJY8Q7M
PobierzBez odbioru zgorzkniały kolego, trochę optymizmu polecam wprowadzić do życia zamiast tylko pluć jadem gdy tylko wyczuje się jakieś urojone zagrożenie ( ͡° ͜ʖ ͡°)