Aktywne Wpisy

ibleedforyou +353
smalce alfa dbajom o swoje bezpieczeństwo
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
sildenafil +248
Kolejka do lekarza w galerii handlowej aby zrobić darmowe USG jąder. Ludzie pytają, dlaczego mężczyźni się tak poniżają zamiast zrobić to badanie w gabinecie, na umówioną godzinę.
Nie zadaje tych pytań ten, komu 300 zł nie ciąży, aby je wydać na prywatną wizytę ani nie zadaje ich ten, kto usłyszał od lekarza rodzinnego „a po co skierowanie na USG skoro nie ma pan żadnych objawów”.
Pozdrowienia dla tych wszystkich. Też stałem w
Nie zadaje tych pytań ten, komu 300 zł nie ciąży, aby je wydać na prywatną wizytę ani nie zadaje ich ten, kto usłyszał od lekarza rodzinnego „a po co skierowanie na USG skoro nie ma pan żadnych objawów”.
Pozdrowienia dla tych wszystkich. Też stałem w
źródło: IMG_3700
Pobierz

Ale nie, screena zapisz i jeszcze edytuj w tragicznie działającym programie do prostej edycji. Za dużo z tym fandzolenia sie.
źródło: Screenshot_20251021_222628
PobierzAle najpierw musze se zapewnić, że steam bedzie działał w miare akceptowalnie, widział te dyski i chce potestować jak te gry śmigają.
źródło: obraz
Pobierz@non_ladder: naciskasz print screen, zaznaczasz obszar, naciskasz enter.
Do tego masz skróty robiące screen shot tylko aktywnego okna.
Jak chcesz prosty program do malowania po screenshotach to masz gradię.
https://flathub.org/en/apps/be.alexandervanhee.gradia
Dupiate jest to że linuksiarze tworzą te swoje systemy (tzn nawet te które maja być przystępne dla lamerów) i narzędzia z nastawieniem że jak se chcesz skonfigurować coś, to idź pan w terminalu se poklikaj.
Fajnie, ale ja nie instaluje linuska z zamiarem nauki terminala.
@non_ladder: za to domyślne narzędzie w gnomie na ubuntu zapisuje i do pliku i do schowka. Może być cały ekran, może pojedyncze okno, może być wybrany fragment ekranu. Może być zdjęcie a może być film.
machający_papież.jpg
źródło: obraz
Pobierz@zetisdead: akurat co za problem? na desktopie też terminala nie dotykam, robię to tylko na serwerze domowym, no ciekawe czemu - może dlatego, że nie ma kurna ekranu i GUI xD