Aktywne Wpisy

tesknilam_ +433
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +477
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

#pytanie #gospodarstwodomowe #pranie #problemypierwszegoswiata #niewiemjaktootagowac #rozowepaski #niebieskiepaski
źródło: 1528
Pobierzźródło: image
PobierzTo jest dobre na rzeczy dla niemowlaka - dużo i drobno
@RiverStar: to po prostu Sasha Blouse z anime Shingeki no Kyōjin, które z resztą gorąco polecam!
Ja susze na balkonie i w ten sposob, ze wieszam na cienkich wieszakach mokra odziez, wieszaki na lince do prania. Linka do prania jest rozwieszona podwojnie, spieta co 10cm trytka aby po pierwsze moc zaklinowac wieszak pomiedzy linkami a po drugie aby wieszaki sie do siebie nie zblizaly, nie przesuwaly.
Wiem, ze to wszystko dziwnie brzmi ale poza suszarka bebnowa nie widze lepszego, szybszego sposobu na suszenie.