Aktywne Wpisy

Teuvo +56
ostatnio jak chodziłem po lesie i gadałem do siebie podsumowując życie to doszedłem do wniosku że jednak zbyt surowo siebie oceniałem i jednak wcale nie tak źle zagrałem tymi kartami które dostałem bo chociaż niektóre były dobre to była też cała masa tych złych i niewiele więcej dało się zrobić

Hortennsia +24
Oglądałem kiedyś Amandę od #kiszak i pysznych ziemniaczków. Na początku robiła fajne cosplaye do streamowanych gier.
Spoko też się wypowiadała i fajnie że jest oczytana.
Tylko za każdym razem przy łączonym streamie z Rumunem ściągała maskę i aż mnie odpychało od takiego wulgaryzmu i toksyny.
Jakby puszczała lejce i orała wszystkich równo wyśmiewając jakiś randomów z czatu czy ich wyjazdów wakacyjnych z widzami.
Spoko też się wypowiadała i fajnie że jest oczytana.
Tylko za każdym razem przy łączonym streamie z Rumunem ściągała maskę i aż mnie odpychało od takiego wulgaryzmu i toksyny.
Jakby puszczała lejce i orała wszystkich równo wyśmiewając jakiś randomów z czatu czy ich wyjazdów wakacyjnych z widzami.
źródło: temp_file8491422774735353148
Pobierz

Kilka pająków było pochowanych ale i tak bardzo mi się podobało mimo umiarkowanej arachnofobii ᄽὁȍ ̪ őὀᄿ
Jest też do kupienia masa pajączkowych zabawek, gadżetow i pamiątek (np. skóry po wylince).
Zdjęcia słabej jakości bo szyba i lampa grzewcza.
#warszawa #pajaki
źródło: 1000014010
Pobierz@ImperatorPL: xD już nie będę się nazwy czepiał, ale z ciekawości to ile chcieli za wylinki? Mam całe pudełko swoich :p