Wpis z mikrobloga

#gielda Tomek zamiast kresek można sobie popatrzeć co redditki pompują i myk 200% w dwa dni apewisdom.io
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@makolem: To prawda od czasu GME, ale wykopki dalej wolą pisać p--------y, że jak reddit nagania, to trzeba sprzedawać xD Wtedy trzeba brać, a sprzedać parę dni później z najłatwiejszym zyskiem ever ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Frank_Parker2: Z ostatnich miesięcy w moim przypadku ACHR, OPEN, SEI, BYND (mam ból d--y o przedwczesną sprzedaż, no ale 40% w dwa dni...). W sumie nawet DNUT 50% (kupione tuż przed zamknięciem i sprzedane nazajutrz na otwarciu). To nie jest tak, że każdego dnia będzie porządne naganianie, czasem trzeba poczekać np. 2 tygodnie.

EDIT: głównie mówię o WSB.
  • Odpowiedz
@Frank_Parker2: to prawda, kiedyś śledziłem te pennystocks z czystej ciekawości, tam się nie da wytypować dobrego „posta”. Chyba, trzeba by było analizować ruch na postach albo ruch na frazach, które się najczęściej pojawiają, tam będzie redut pompował, bo największe zasięgi.
  • Odpowiedz
@Tommy_Cares: Jak jest pojedynczy post na pennystocks, to nawet nie tykać xd Musi być wrażenie, że faktycznie trwa pompowanie czegoś. Ale przyznaję, że pennystocks to śmietnik, WSB przy tym to najwyższy poziom xD
  • Odpowiedz
@makolem @Tommy_Cares no oglądałem i nie róbmy z tego magii. Poza skoordynowanymi akcjami jak gme, amc to trafialnosc małpy gównem w tarczę do dartów. Równie dobrze możesz wziąć posty Tomka z mirko- na uranówkach wysprzęgliło ponad 100%, ale na akcjach zwały nie ma
  • Odpowiedz