Aktywne Wpisy

heheszek +296
Mój dziadek był piekarzem.
Zacząl robotę jak miał 17 lat i przepracował w jednym zakładzie do emerytury.
Dla mnie p------e, ale jak o tym myślę to w miejscu gdzie żył miał do wyboru jeszcze tylko mleczarnię.
Sam
Zacząl robotę jak miał 17 lat i przepracował w jednym zakładzie do emerytury.
Dla mnie p------e, ale jak o tym myślę to w miejscu gdzie żył miał do wyboru jeszcze tylko mleczarnię.
Sam
źródło: temp_file3526262762375595097
Pobierz
Nacho_Libre +4
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Ostatnio w Decathlonie patrze a nowe rowery mają z przodu 1 blat a z tyłu 12 przełożeń xD
@mati1990: No i co że tyle? Łańcuchy przejeżdżają wielokrotnie tyle. To jakiś najtańszy chiński łańcuch za 10 zł czy o co chodzi? Czy go nie smarowałeś, albo stał na deszczu? Przecież to niemożliwe, żeby od normalnego depnięcia na rowerze łańcuch się urywał.
@0rdynus: Co to za pedalarz tak radził? W szosowych napędach masz z przodu dwie tarcze a z tyłu od 10 do 12. Zgodnie z tą radą nie dałoby się nawet użyć wszystkich tylnych tarcz.
@Pawolek: przecież mati to pierwszy rowerzysta wykopu, jak możesz tak mówić!
@Pawolek: a to mnie też wkurza, choć nie jestem z Krakowa. Najlepsi są ci, co mają rowery w cenie porszaka, i też piszczy, bo mu żal wydać kilka złotych na jakieś smarowidło do łańcucha. I "jeździ" taki sezon, potem odda rower do serwisu, zapłaci w ciul pieniędzy, i
Spad łańcuch dla cb
@mati1990: Lubisz życie na krawędzi. Zaraz znowu kuku sobie zrobisz i będziesz płakał że życie jeszcze c-------e niż było.
@mati1990 kto jak kto ale Ty bazując na swoich doświadczeniach pownienieś już bardziej uważać na sprzęt (napęd to pikuś ale hamulce to ty napraw).
@0rdynus: ale wiesz że tam są wąskie łańcuchy i to jest tak zaprojektowane żeby było git z przekosem łańcucha??
Komentarz usunięty przez moderatora
@0rdynus: podobnie z urządzeniami typu odkurzacz, wiatrak -nie nastawiaj na maksa xD